FRC68 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2014 Witajcie Forumowicze!Poszukuję obudowy do swojego nowego PCta jednak ze względu na swoje położenie wymagam od obudowy posiadania złącza kensington lock.Obudowa przeznaczona dla płyty głównej w formacie microATX (im mniejszy rozmiar obudowy tym lepiej), dwóch dysków twardych, prawdopodobnie bez napędu DVD/BD, zasilacz Corsair CX430M.Szukałem odpowiedzi na innym forum, jednak nie uzyskałem pomocy. Google również niewiele wie na ten temat, jestem w kropce, a komputera potrzebuje już na weekend.Cena, tak jak w temacie, około 200-300 zł - im mniej tym lepiej, jednak dodatkowy wydatek nie zaboli. Z góry bardzo dziękuję za pomoc i propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2014 Może zacznij wymagać najpierw jakiejkolwiek budy która pasuje i do tego zestawu pod desktopy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRC68 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2014 (edytowane) W sumie, nie wiem czy nie wyjdzie nawet lepiej niż szukanie obudowy specjalnie pod kensigtona, ale znowuż obudowa, jeśli się nie mylę, przedstawiona na przykładowej aukcji ma taki Lock... Jak działa ten niby "Anchor Plate"?Wolałbym chyba jednak budę wprost z Kensington Lock'iem. Edytowane 18 Marca 2014 przez FRC68 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRC68 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 Zdecydowałem się na Silverstone Sugo SG09B :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...