R_I_P_ Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 wiec tak... coolerek jak wyzej, cena to 78 zl (nowy w sklepie) I jak sadzicie? warto go qpic? PS. nie wiem, dlaczego na koncu jest dodane OEM... ;( Moze ktos z forum...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zalezy co chcesz nim chlodzic. OEM oznacza, ze to nie jest box. Nie jestem pewien ale do box'ow dodaja paste termoprzewodzaca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_I_P_ Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 hm... ciekawi mnie, czy w tej wersji zabrali rowniez fan-mate`a??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Mozliwe, ze tez ale nie jestem pewien. Zerknalem przelotem po stronkach ale nic sie nie doczytalem :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Jesli chcesz tego coolera to lepiej brac box - zebys sie nie zawiodl. Bedziesz mial wszystko co trzeba i bez problemow zamontujesz. Cooler jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_I_P_ Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 tylko ze box stoi 140 a ten 78... ;) ciekawi mnie wiec, na czym go obcieli... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Jest prawie o polowe tanszy wiec musi byc zaje**scie obciety :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...