Szymon Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Mam jedno pytranie a propo nowego maze`a. Otoz mam znajoma w kanadzie a ze planuje WC rzucilem okien ma zagranizcne bloczki. Patrzen a tego nowego maze`a a tam 40$ hmmm spodziewalem sie jakichs 100 pzrynajmniej. Ale co widze jeszce NEW! DD Maze4 Intel P4 CPU Waterblock Jak widac w opisie mam amd. I czy to tylko kwestiwa zapinki?? Konkretnie dziurek w mobo zcy jak??? Czemu do p4 a nei do AMD znaczy sie tego i tego. POnadto co o tym sadzicie ? :) Chyba lepiej takiego maze`a niz na przyklad nukleon`a (oczywiscie nie ujmujac nikomu niczego :), bo jezeli kupowalbym polski to z cala pewnoscia bloczek do mate`a) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 ooo widze ze jest tez wersja AMD :> sorry :P :]. Chodzilo jednak o ten rozstaw dizurek. A co myslicie o tej 4?? :) Warto to brac :>. Help :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 napewno warto , jak masz okazje to wciągaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 no wlasnie ogladalem porownanie nucleona z maze`em 3 i widze ze nukleon niczego sobie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 wg mnie maze 4 jest lepszy niz nukleon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 no jeszzce nie widze zadnego testu :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 MAZE4 na P4 rozni sie od MAZE4 na AMD tylko topem. Mozna kupic bloczek z topem od AMD i dokupic za 11$ top od P4 (albo samemu wystrugac z plexi/poliweglanu) i jesli nastapi zmiana procka to zmienia sie pokrywe bloczu. arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 no wlasnie ogladalem porownanie nucleona z maze`em 3 i widze ze nukleon niczego sobie :] byla dyskusja na temat tego testu i forumowicze doszli do wniosku, ze mozna go o kant tylka rozbic :) co do maze4 to mi sie podoba i jak bym mial okazje to bym go kupil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 byla dyskusja na temat tego testu i forumowicze doszli do wniosku, ze mozna go o kant tylka rozbic :) aha :) hehehehe :). Czekam az sie pojawi jakis tescik MAZE`a 4. I wtedy bede pewien na 100% :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Tzn z tego testu wyszło ze nukleon jest najgorszy z porównywanych bloków :D bo miał najnizsza temp wody po wylocie z bloku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 a ja chyba nie bede czekal na testy tylko sobie sprowadze takiego maze4 :) cena podobna do ceny nukleona... arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 plus dolicz przesyłke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 i jeszcze czas oczekiwania 4-6tyg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 przesylka = 0.00 (kolega przywiezie (normalnie przesylka kosztuje 24$) czas oczekiwania - kolega wraca w polowie lipca, wiec juz niedlugo :) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 a chyba ze tak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 no ja mam nadzieje ze do kanady tez poelci szybciej :) :P i taneij niz 24$ :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...