Kaeres Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zabawa z dziećmi...skąd ja to znam. Później i tak każdy bierze pada w łapę i gra w swoje gry. Moja niespełna 5 letnia córeczka woli w Lego Jurasic World targać niż w Rabbits Invasion na kamerze. Rodzinna zabawa może być np. przy tanecznym Just Dance. Ale z doświadczenia już wiem, że tylko początkowy hype, a później pad w łapy i każdy zagrywa się w swoje ulubione pozycje. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2015 No na NINTENDO to ja tytułów dla siebie nie znajdę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2015 Ath - Dzieci głównie 5 letnie... :D Gier na Move dla dzieci masz wystarczająco mało, by jednak skłonić się ku WiiU. Bierz WiiU, będziesz bardziej zadowolony, a przynajmniej dzieciaki będą. A jedyna słuszna ściganka na tą konsole to... Mario Kart 8. ;) Sam gram.Ze wszystkich konsol jakie posiadam WiiU jest najczęściej odpalaną, także tego... :D I nie dlatego, że nie gram w "normalne gry", tylko dlatego, że Nintendo ma w swojej ofercie najwięcej platformówek, jest MEGA przystępne, oraz... jest to Nintendo - Nie do zajechania. ;)Napiszę coś więcej, ale po pracy, trza giełdę na Batorego rozłożyć... ;D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...