andrew777 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) Francja, XVIII wiek, premiera pod koniec 2014. Brak wersji dla PS3/X360 http://www.youtube.com/watch?v=SQng7EkJHOI Jeśli komuś ciągle mało AC to podobno ma wyjść jeszcze jedna część na X360/PS3 w tym roku. Edytowane 22 Marca 2014 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. earthmover Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2014 Francja, XVIII wiek Mogli to nazwać Assassin's Creed: White Flag :) 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkaradnik Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 Mogli to nazwać Assassin's Creed: White Flag :) Hehe, dobre. :) Niestety jakoś nie widzi mi się Francuzik w roli Asasyna, nie sprawi mi też takiej frajdy bieganie po ich kraju zamiast Florencji, Rzymu. Zaletą na pewno jest lepiej zurbanizowana przestrzeń niż w AC 3 i 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 Feudalna Japonia, dałaby jakiś powiew świeżości do serii, a tu pewnie będą próbowali powtórzyć sukces AC 2 tyle, że we francji, takie pójście na łatwiznę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkaradnik Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 Albo Starożytny Rzym, tam działo się na prawdę sporo i można by łatwo wprowadzić asasynów w intrygi polityczne. Może to i dobrze że ukłon w stronę fanów AC2, to moja ulubiona część ale następcę duchowego też bym wolał w Italii a nie Francji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 Nie ma chyba bardziej zwisającego mi okresu historycznego niż rewolucja francuska więc niewykluczone, że będzie to pierwszy AC od 2 który sobie odpuszczę. Chociaż trzeba przyznać, że realia dość dobrze wpasują się w kwestii wszelkiej maści spisków i intryg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Edytowane 9 Czerwca 2014 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ns_HWrK4BPI Chyba zacznę wreszcie swoją przygodę z grami serii Assasin. Miło by było, gdyby za ciche przez nikogo niezauważone zrealizowanie misji była nagroda, a nie miejscami taki Battlefield. Kuleje trochę SI mam nadzieję, że poprawią np. Dlaczego muszkieterzy zamiast korzystać z przewagi liczebnej(atakować parami/grupą lub zachodzić z dwóch stron assasyna), potulnie czekają na swoją kolej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 Dlaczego muszkieterzy zamiast korzystać z przewagi liczebnej(atakować parami/grupą lub zachodzić z dwóch stron assasyna), potulnie czekają na swoją kolej? Bo tak było zawsze w tej serii. Inaczej była by niegrywalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Bo tak było zawsze w tej serii. Inaczej była by niegrywalna. Niegrywalna? Zmuszałaby do myślenia atakuję tylko wtedy gdy mam względnie zabezpieczone plecy/możliwość ucieczki, a tak to jest wparowanie między adwersarzy, którzy otaczają nas kółeczkiem kontra, kontra, kontra i koniec. Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2014 I dlatego powinien być wybór poziomu trudności (z tego co wiem to nadal nie ma, w ostatnią część jaką grałem był Brotherhood). Bez tego gra nadal będzie szybka, łatwa i (nie)przyjemna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajperro Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2014 Bo właśnie takie teraz mają być gry, proste i przyjemne żeby nikt nie narzekał, że nie może tego przejść. Łatwa rozrywka dla każdego. Myślę, że ten trend narzuciły trochę konsole. Nie podoba mi się to ale w większości obecnych wielkich produkcji gracz prowadzony jest właściwie za rączkę.... Być może kiedyś wrócą stare czasy, że trzeba będzie ostro kombinować. BTW w gierkę pewnie i tak zagram... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaligula Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2014 Powoli z AC robi się opera mydlana... co roku kolejny rozdział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2014 BF, NFS, COD, Fifa i pewnie jeszcze wiele innych. Można marudzić, ale kto mogąc zarobić co roku na tych samych/podobnych produkcjach z tego zrezygnuje? Ja jestem zadowolony z kolejnej wersji AC. Poprawią nieco grafikę, zmienią lokalizację i dodadzą jakieś <span style='color: red;'>[ciach!]</span>ły i będzie ok. Zawsze można poczekać na promocję i kupić za grosze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Przepustka Sezonowa w Unity pozwoli nam zagrać w Assassin’s Creed Chronicles: China! https://www.youtube.com/watch?v=Pl5BI9LDChg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2014 No to pojechali z wymaganiami :> Wymagać w minimalnych sprzętu 2x mocniejszego niż ten, który siedzi w konsolach to tylko Ubisoft potrafi -.- http://forums.ubi.com/showthread.php/937186-Assassin-s-Creed-Unity-Minimum-amp-Recommended-PC-Requirements, MINIMUM: OS: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64-bit operating system required) Processor: Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz Memory: 6 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon HD 7970 (2 GB VRAM) Hard Drive: 50 GB available space Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers Additional Notes: Windows-compatible keyboard and mouse required, optional controller RECOMMENDED: OS: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64-bit operating system required) Processor: Intel Core i7-3770 @ 3.4 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or better Memory: 8 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTX 780 or AMD Radeon R9 290X (3 GB VRAM) Hard Drive: 50 GB available space Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2014 Wymagania adekwatne do polityki Ubisoftu względem PC - czyli z doopy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2014 Na PGA widziałem jak to działa na Xbox One. Może z 15 klatek było kiedy na ekranie znajdowało się wiele postaci. Dramat te nowe konsole. Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2014 Na PGA widziałem jak to działa na Xbox One. Może z 15 klatek było kiedy na ekranie znajdowało się wiele postaci. Dramat te nowe konsole. Widziałem stanowisko, ale jakoś nie miałem czasu zajrzeć. Szkoda, byłoby trochę śmiechu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Ale bieda - gierka z Uplay firmowo się wysypuje przy ładowaniu prologu :) Dzięki Ubi, doceniam gest. Może specyfikacja kompa zbyt słaba... GTX 780 i Core i7-3960X to żadna nowość. Dobra, po długich bojach poszło. Ale jest kolejny LOL - Core i7-3960X + GTX 780 GHz + 16GB DDR3 1866 MHz = 25-35 FPS przy 1920x1080 Ultra :D Pierwszy rozdział zachęcający. Nie ma jednak limitu FPS. Edytowane 12 Listopada 2014 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 Pierwszy "pacz" nie pomógł? I głos rozsądku luźno związany z samą grą. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 30 minut z grą, 20 minut filmów. Ale jestem twardy, Ubi mnie nie zniechęci tak łatwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irokez85 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 Caleb jest sens włączyć HT na 3930x w AC Unity? Sprawdzałeś może skalowanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 Caleb masz jedyną okazję poczuć się jak konsolowiec Podziękuj UBI za to, że nie musisz kupować konsoli! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Caleb jest sens włączyć HT na 3930x w AC Unity? Sprawdzałeś może skalowanie? Dokładnie jeszcze nie, ale gra nie ciągnie raczej więcej niż z 4 jajek jak patrzyłem. Caleb masz jedyną okazję poczuć się jak konsolowiec Będę o tym pamiętał przy pisaniu recenzji :> Edytowane 12 Listopada 2014 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Ale bieda - gierka z Uplay firmowo się wysypuje przy ładowaniu prologu :) Dzięki Ubi, doceniam gest. Może specyfikacja kompa zbyt słaba... GTX 780 i Core i7-3960X to żadna nowość. Dobra, po długich bojach poszło. Ale jest kolejny LOL - Core i7-3960X + GTX 780 GHz + 16GB DDR3 1866 MHz = 25-35 FPS przy 1920x1080 Ultra :D Pierwszy rozdział zachęcający. Nie ma jednak limitu FPS. Cyniczny "rant" : Dodali mikro transakcje w grze :D Edytowane 13 Listopada 2014 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irokez85 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 Dokładnie jeszcze nie, ale gra nie ciągnie raczej więcej niż z 4 jajek jak patrzyłem. Będę o tym pamiętał przy pisaniu recenzji :> Caleb wygląda na to że skaluję się do 8 jajek z włączonym HT! :O http://gamegpu.ru/images/remote/http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Action-Assassins_Creed_Unity-test-ac_proz.jpg http://gamegpu.ru/images/remote/http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Action-Assassins_Creed_Unity-test-ac_intel.jpg http://gamegpu.ru/images/remote/http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Action-Assassins_Creed_Unity-test-ac_amd.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Pomogę ci, bo widać bez pomocy nie ogarniesz, że smt w zasadzie nie działa. Lewy - smt , prawy - bez smt. Stery nv ma spartaczone totalnie pod tą grę 344.65 działają na zaniżonych taktowaniach inaczej sterownik się wywala , starsze sterowniki całkowita kapota i zwiecha od razu. Edytowane 13 Listopada 2014 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 Dobrze że 2014 prawie za nami bo jeszcze jeden tytuł Ubi i by padli... http://www.reddit.com/r/gaming/comments/2m4ztq/ubisoft_stocks_drop_by_9_after_ac_unity_release/ http://kotaku.com/assassins-creed-unity-has-the-best-glitches-1657939797 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 Poczekajmy na Far Cry 4 - jest jeszcze dużo do zepsucia 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...