twistet Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2014 Ja przygodę z AC skończyłem na Assassin's Creed: Revelations i jedyne co by mnie mogło skłonić do zagrania to osadzenie jej w końcu na kontynencie azjatyckim i zrobienie spina z samurajami i ninja :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) Nie jest tak źle :-) Zacząłem grać. Skończyłem niedawno Watch Dogs i przyzwyczaiłem się do innej grafy :-) Ale spadki momentami miałem poniżej 20 klatek, na szczęście tylko podczas filmów nie samej gry. antyaliasing mam ustawione na x2 łupie strasznie jak się ustawi na więcej Edytowane 26 Listopada 2014 przez mmmaaarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Dostałem mail z przeprosinami od Ubisoftu za problemy techniczne z AC:U. Miło, że chociaż tak się reflektują i przyznają się, że problem istnieje. Jednakże, co oni mają na uwadze pisząc: "Dzisiaj wypiszczemy trzeci patch [...]" Oj coś czuję drugie dno. Oby nas jeszcze bardziej nie "wpiszczyli w maliny"... Edytowane 28 Listopada 2014 przez Melampus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 Jak oni tak dopracują patcha, jak wiadomość którą dostałem na maila, to drżę o dalsze losy serii :D Oryginał w załączniku - błędów można szukać dalej, jest ich całkiem sporo. Walnęli się nawet w swojej nazwie... 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2014 Głodnemu zawsze chleb w oczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2014 Patch #4 dla konsol 6.7 GB http://forums.ubi.com/showthread.php/975386-Patch-4-Release-Notes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2014 PC nie lepszy :D Znając życie i tak niczego ten patch nie naprawi w kwestii wydajności -.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2014 Patch ponad 5 GB? Serio? To same łatki, czy już jakieś dlc dorzucili? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2014 Bez DLC. Podobno większość textur jest zoptymalizowana po prostu. Zrobiłem krótki test. Przed update 33-36 fps, po update w tym samym miejscu 40-42 fps. Tak więc jest widoczny boost. Potem pograłem z 30 minut i widać wyraźną poprawę w płynności (ale grałem bez licznika fps). Gram na padzie na TV, tak więc już przed update aż tak bardzo nie było czuć tej małej ilości fps. Aczkolwiek teraz czuć, że gra jest po prostu płynniejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2014 Ciekawe co pocieli [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthStan Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2014 Witam, gdy chce uruchomić gre wywala taki oto uroczy błąd. "Aplikacja nie została właściwie uruchomiona 0xc00007b..." Miał to już ktoś, albo wie ktoś jak to naprawić? DirectX, Net Framework 3.5-4.5 i MVC++ od 2005 do 2010 przeinstalowane. Nie bardzo mam ochotę na format. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KotwicaWeWodzie Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ja też mam dzis problem z uruchomieniem. Kupiłem ją wczoraj, wprowadziłem kod w uplay, pobrałem grę ze wszystkimi łatkami, grałem bez problemu. Dziś odpalając uplay wywala mi błąd że mój kod aktywacyjny został zablokowany a gra zniknęła z listy. Czy ktoś ma podobnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zależy gdzie kupowałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KotwicaWeWodzie Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) gamecodes. Poza tym na oficjalnym forum ubi troche ludzi z calego swiata pisze ze ma taki sam problem wlasnie dzisiaj. Edytowane 24 Grudnia 2014 przez KotwicaWeWodzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthStan Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2014 Dobra, walić to, zrobię formata, jak to nie pomoże wyślę pare nieprzyjemnych maili do Ubi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2014 Ja natomiast mam problem z odpaleniem tej gry... Po instalacji (gra z kodu od NV) kiedy włączam grę to po ekranie informującym o tym iż gra jest oparta na kanwie etc, etc. Pojawia się kursor z gry i obraz się zawiesza, nawet alt+tab nie pomagają , trzeba odczekać kilka sekund i dopiero wtedy można wyłączyć to dziadostwo. Gra reinstalowana kilka razy, SLI też wyłączałem, nic nie pomaga. Miał ktoś może taki problem i sobie poradził? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2014 gamecodes. Poza tym na oficjalnym forum ubi troche ludzi z calego swiata pisze ze ma taki sam problem wlasnie dzisiaj. No to czyli poza oficjalnym kanałem dystrybucji a gamecodes, keye i inne geje to nie wiadomo do końca skąd te klucze mają. Może dzisiaj przeprowadzali jakąś weryfikację kluczy albo kart kredytowych. Support ubi nic nie pomoże, bo to nie było kupowane u nich także musisz uderzać tam gdzie brałeś kod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthStan Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2014 No i po formacie gra hula bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobi1 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 Po bardzo dobrym Black Flag mamy przeciętne Unity... Tak jak z Windows ;) Mam nadzieję, że następny Asasyn będzie bez bugów,a także, że będzie miał tą grywalność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2015 Powoli zaczynam grać w ACU. Tragedii nie ma. BF porwał mnie nieco bardziej już od początku, ale całą serię lubię więc nie mam co narzekać. Taka mała prośba o pomoc. O co chodzi z zagadkami? Mam gdzieś pójść, coś odnaleźć? Mam opis zagadki, który wskazuje na wysoki buynek, ale takiego w pobliżu nie mam. W miejscu gdzie znalazłem notkę orli wzrok (czy jak to się w ACU nazywa) nie pokazuje mi zupełnie nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2015 Czy Wam też się Unity tak wywala ? Co wspomnienie mam ACU.exe przestał działać. Specjalnie czekałem z instalacją do 4go patcha, więc najpierw gra radośnie pobrała 8GB z hakiem a teraz jeszcze 7GB (to chyba ten dodatek). Nie mniej jednak właściwie każde wspomnienie muszę wykonywać od nowa (tzn na szczęście checkpointy się zapisują), ale jest to upierdliwe ... HT może być przyczyną ? Z Revelations chyba tak miałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2015 U mnie nie wywala, więc może to coś u Ciebie. Jednakże wciąć mimo 4 patcha są czasami przycinki na kilka sekund... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zauważyłem, że jak gram w trybie offline to już aż tak nie wywala. Może też powinienem zainstalować grę z serwerów UBI a nie z płyt ? Tylko zastanawiam się, czy moje save'y zsynchronizowane w chmurze automatycznie się pobiorą bo nowej instalki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2015 Z offlinem uważaj bo możesz się zdziwić po ponownym uruchomieniu gry, że musisz zaczynać od nowa. Zrób kopię zapisów stanu gry. Ja tak miałem. Możliwe, że po nowych patchach (3 i 4) to naprawili. Instalacja z płyt raczej nic nie da, poza tym, że będziesz musiał znowu czekać aż Ci zrobi upgrade do aktualnej wersji - z 7 GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 Żeby nie było zdziwienia: http://www.gamersftw.co.uk/ubisoft-removing-games-uplay-librarybought-3rd-party/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 Dobrze wiedzieć. Ostatnio się zastanawiałem, czy nie kupić WD przez G2A, bo był po 20 zł, ale obawiałem się właśnie, że może się zdażyć to co powyżej. Jednak bezpieczniej brać ze sklepów (muve, steam, origin), przynajmniej później nie ma zdziwienia. Jedynie trzeba poczekać trochę dłużej, aż cena będzie tańsza. Za to plus, bo zwykle gra przynajmniej jest wtedy bardziej połatana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthStan Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ubi oficjalnie nowym i gorszym EA, no kto by się spodziewał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 i7 930 @ 4.2 GHz + 980 GTX @ stock : Wszystko na max oprócz wygładzania - to ustawione na FXAA i po 5 minutach we frapsie stabilne 60FPS. Nie wiem, albo połatali tą grę, albo wygładzanie jest kluczem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2015 Ponowię pytanie o zagadki Jak się je rozwiązuje Mam gdzieś pójść, coś odnaleźć? Mam opis zagadki, który wskazuje na wysoki buynek, ale takiego w pobliżu nie mam. W miejscu gdzie znalazłem notkę orli wzrok (czy jak to się w ACU nazywa) nie pokazuje mi zupełnie nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 Poszukaj rozwiązań w necie. Jest to gigantycznie pokręcone i trzeba ogarniać tak właściwie architekturę całego uwczesnego Paryża :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...