andrew777 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Wracając do wspomnianego na 1. stronie AC Chronicles: China. Pojawił się gameplay. Premiera 21/22 kwietnia. W tym roku można spodziewać się przynajmniej 2 kolejnych części cyklu Chronicles - Indii oraz Rosji. Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 ta gra wygląda jak by była na smartphony robiona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 ta gra wygląda jak by była na smartphony robiona A nie jest? To na co to jest? Gameboya? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Cholera, slzag mi trafił wszystkie savy :/ Gra oryginalna, patch 1.05. Miałem z 70% progresu i cała kampania wraz z DLC zakończona. Czy ktoś z Was może poratować saveami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Gra ktoś? Minęło tyle czasu, że nawet Ubiosoft powinien zdążyć połatać, a przynajmniej mam taką nadzieję. Wizja rewolucji francuskiej kusi niemiłosiernie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDarkKnight Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Gra ktoś? Minęło tyle czasu, że nawet Ubiosoft powinien zdążyć połatać, a przynajmniej mam taką nadzieję. Wizja rewolucji francuskiej kusi niemiłosiernie. Z tego co mi wiadomo, Ubisoft w końcu połatał grę do grywalnego stanu. Większość bugów zostało załatanych, ale nie wiem jak się sprawa ma z problemami sprzętowymi bo grałem w tę grę na konsoli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Bardzo mało cyfrowej wersji tej gry w internecie. Nie wycofali przypadkiem jej z sprzedaży? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2016 szukaj jej tutaj http://lowcygier.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2016 Próbowałem już wczoraj, ale "brak wyników" Jak na łowcach nie ma, to coś jest na rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2016 Na allegro i g2a sprawdź, tam musi być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Edit: Nevermind kalam się w winie. Edytowane 9 Czerwca 2016 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2016 Nie wiem jak szukasz ale ja na g2a widzę masę kluczy z regionem "GLOBAL" np. https://www.g2a.com/assassin-s-creed-unity-uplay-cd-key-global.html allegro - http://allegro.pl/assassin-s-creed-unity-pl-steam-automat-i6239544417.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2016 Masz racje zostałem wyrolowany przez apostrof w "assasin's" Idę się wstydzić w odosobnieniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian1983 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Witam, czy słyszał ktoś o nowej części Assasin's w niedługim czasie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...