holok88 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2014 Od czasu kiedy zakupiłem nowy komputer ciągle mi sie zacina nie wiem o co chodzi mam najnowsze sterowniki antywirusy i ciągle go skanuje nie ma żadnych wirusów kiedy gram to ping mi wzrasta do 1500-2000 i w tedy mnie rozłącza z gry kiedy właczam internet to zacina mi sie ciąć paczyłem sie na inne fora żeby zobaczyć czy jest jakieś rozwiązanie ale nie ma. Proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2014 Fajnie jakbyś podał specyfikację. Forumowa szklana kula jest w polerowaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2014 holok88, jeszcze jedna PW ze spamem i się żegnamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...