Banqq Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2014 Benq GW2450HM Lepszego w takim budżecie nie znajdziesz, cena 550 zł miażdży tutaj konkurencję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProForma Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 Benq GW2450HM Lepszego w takim budżecie nie znajdziesz, cena 550 zł miażdży tutaj konkurencję Nie powiem fajny monitor i w ogóle dzięki za pomoc ale martwi mnie jednak fakt iż monitor nie zbiera dobrych recenzji. I teraz dylemat czy nie patrzeć na opinie innych osób i go kupić czy zasugerować się opiniami innych osób i się na razie wstrzymać z zakupem, może coś lepszego na promocji będzie i się kupi jak mi radzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) Z tych większych wad to słaba ergonomia no i słabe głośniki i przekłamania w kolorach. Ale po za tym to całkiem szybka matryca jak za tą cenę. Edytowane 24 Marca 2014 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProForma Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 Mam jeszcze jedno pytanie. Od ilu zaczynają się ceny monitorów dosyć dobrych do gier( nie chodzi mi o najlepsze) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...