Supron1 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2014 Witam. Potrzebuję laptopa i części do niego, aby można było podpiąć auto i pokazywało błędy itp.. Cena za laptopa i te części max 2700zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_luk Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2014 Z mojej strony LEnovo b5400 z wydajnym procesorem is oraz matową matrycą Co do reszty Twoich wymagań to nie uważasz że trochę mało danych podałeś... co to za auto, model, rok, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2014 (edytowane) Aby "pokazywało błędy" nie potrzebujesz laptopa wystarczy urządzenie diagnostyczne. To nie jest forum o tematyce autoserwisu więc wątpie aby ktoś tutaj się na tym znał. Na 99% będziesz potrzebował laptopa z portem szeregowym + kabelek lub odpowiedni interfejs (chyba, że na USB) + oprogramowanie. Lepiej napisz na forum samochodowym Twojego modelu. Tam prędzej uzyskasz odpowiedź co dokładnie potrzebujesz. Edytowane 22 Marca 2014 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supron1 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2014 Chodziło mi o coś z szerokim zastosowaniem nie wiem czy to jest dobre ale coś takiego http://allegro.pl/vag-k-can-diagnoza-pl-licznik-pin-immo-tacho-cd-i3999395135.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2014 (edytowane) Te tanie zabawki to tylko podłączysz i zaczytasz parę informacji z ECU nic więcej nie zrobisz. Kiedyś bawiłem się VAG KKL. Kosztował wtedy 140zł Edytowane 22 Marca 2014 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakalowy Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2014 No informacji trochę mało, ale mimo wszytsko proponuję Lenovo THinkpad z Pentium 3550 - solidnie ywkonany laptop z serii biznesowej, matowa matryca, czytnik linii papilarnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supron1 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Dobra, prosiłbym o polecenie mi laptopa który kosztuje około 2500zł. Edytowane 23 Marca 2014 przez Supron1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_luk Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Nie jest Ci potrzebny laptop za 2,5k do takich rzeczy spokojnie i3 z b5400 wystarczy, do tego matowa matryca także bez przeszkód możesz pracować na dworze. Z mocniejszym procesorem już i5 będzesz miał HP ProBook dobrze wykonany laptop z seri biznesowej HP, matowa matryca, aluminowa obudowa. Edytowane 23 Marca 2014 przez Lucky_luk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakalowy Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 A ja nadal polecam Lenovo Thinkpad, tyle że z i3 haswella które Ci w zupełności wystarczy. i5 to praktycznie to samo co i3 tylko z trybem turbo który przy takim użytkowaniu nie zrobi absolutnie żadnej różnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...