Jabar83 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) Ciekawe co zrobisz jak karta wróci jako sprawna. Dla świętego spokoju przed wysłałeniem czegokolwiek wypada sie upewnić czy to wina karty. Sposoby są dwa. Jeden pewny czyli karta na zupełnie innym kompie i drugi to obniżenie taktowań. Te karty są fabrycznie podkręcane. Wierze że są sprawdzane pod tym względem, ale różnie to bywa. Z mojej strony EOT, bo jak widać podbicie napięcia też Cie nie interesuje, a jednej osobie pomogło tyle że objawy nieco inne. Edytowane 24 Marca 2014 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 no nic, w takim razie zaraz sie z tym pobawie, nie chcialem tej karty ruszac bo o ile na procka mam dobre chlodzenie i sie nie boje go ruszac, ale karty ruszac zwyczajnie nie chcialem, skoro jednak sie upierasz:) Ok Panowie, Zgodnie z waszymi zaleceniami, podnioslem napięcie na max, samo zrobienie tego nie dalo nic, Jak obnizylem taktowanie pamieci i gpu o 100mhz, juz pare minut wszystko dziala bez zarzutu. Czyli mam rozumieć że karta jest zwyczajnie uszkodzona? Wybaczcie jeszcze raz kłopot ale cholera boje sie troche ruszac rzecz za 2k, tym bardziej krecic czy cos:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 karta nie trzyma fabrycznych ustawień, jak masz jakiegoś kumpla to sprawdz ją jeszcze u niego ale w zasadzie to co opisałeś kwalifikuje ją na wymianę gwarancyjną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 Niestety zadnego kompa na sprawdzenie innego nie mam. Far Cry 3 chodzi teraz juz dobre 15 min gdzie normalnie gasil sie po minucie. Ale dobrze ze teraz przynajmniej jestem pewien że to wina karty:) Dzieki jeszcze raz serdecznie za pomoc:) Wszystkim, nawet moderatorowi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 oddaj karte masz alternatywe w postaci karty w procku jakos sie przekulasz przez czas gwarancji. Wysyłane z mojego GT-S6500 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2014 Dostanę zastepcza kartę wiec nie ma problemu. To sa plusy kupowania u znajomych :) Wysłano z Galaxy Note 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal84 Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 No proszę słynny ZOTAC! wymiekł hehe :X Nie zapomnij napisać jak sprawa wygląda po wymianie grafiki na nową czy wszystko śmiga ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 Poki co dostalem gtxa 460 na czas wymiany. Jak tylko karta wroci to opisze co i jak :) Wysłano z Galaxy Note 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkSoul88 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2014 Wybaczcie ze tak pozno ale bylo z tym troche zabawy ;) w kazdym razie karta zostala odeslana do producenta, wymieniona na nową i na nowej wszystko gra i buczy :) Wysłano z Galaxy Note 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...