Banerek Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Witam, ostatnimi czasy przymierzałem się do zakupienia Ultrabooka konwertowalnego, W internecie znalazłem tylko stare artykuły, więc nie wiem na ile są one teraz aktualne, wybrałem jakiś czas temu dwie opcje Lenovo YOGA 13,3' i samsung 740u3e i skłaniałem się już ku samsungowi bo znalażłem ciekawą wersję z radeonam hd8570, i5 i 10 gb ramu, full HD, ale ostatnimi czaus zniknął ze sklepu i nie mogłem już takiego znaleźć. (Może wie ktoś czy można gdzieś jeszcze takiego dostać?) A może to nie jest dobry wybór? Zależy mi na 13,3' calowym ekranie full HD, co do podzespołów to fakt żeby miał chociaż i5 i 6 GB ramu (albo 4), i jeśli to możliwe jakąś grafike poza tą intelową (inne propozycje też chętnie zobaczę) może podświetlana klawiatura (niekoniecznie) cena może o tą stówkę być większa w razie czego, będę bardzo wdzięczny za pomoc. Co do YOGI, to za taką ceną dostanę, ale na intelowej grafie, poza tym znalazłem sporo negatywnych opini odnośnie wykonania modelu i nie ma on niestety full hd, ale może jesteście mnie wstanie i do niego jakoś przekonać może nie ma aż takiej różnicy i jest to dobry ultrabook? http://sklep.tablety.pl/produkt/100239-lenovo-ideapad-yoga2pro-13-59-406112-i5-4200u-13-3-4gb-ssd128gb-int-noodd-win8-orange.html Edytowane 23 Marca 2014 przez Banerek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...