marcinq123 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2014 Witam, zastanawiam się nad tymi dwoma monitorami. Ogólne zastosowanie to: - internet - webmastering - praca na plikach -rzadziej filmy -rzadziej gry typu diablo, saint's row. Z początku chciałem kupić della ( IPS ). Ale srebrzenie, nierówne podświetlenie mnie skutecznie odstrasza. Przyciąga mnie natomiast ergonomia tego sprzętu. Do benq (MVA) przekonuje mnie brak wad ips'a, smużenia ponoć też nie widać jakoś specjalnie. Ergonomia w benq ... nie istnieje - to na duży minus. Nie potrafię zdecydować co wybrać z podanych wyżej monitorów. Bo w kwocie do 800 plnów nie widzę niczego innego sensownego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2014 W tej cenie cięzko kupić coś naprawde sensownego, więc VA nie jest złym pomysłem. Sam mam IPS i jego czerń czasem mnie irytuje. Lepiej jest jak zapalę lampkę, ale przy zaciemnionym pokoju jednak widać to srebrzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq123 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2014 Zaryzykowałem della ... dzisiaj dostałem monitor. Póki co mogę tylko powiedzieć. ... jakie to wielkie. Przesiadka z 17 cali na 24 jest ... trudna :X Więcej napiszę jak potestuje po ciemku matryce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2014 Przesiadka z 17 cali na 24 jest ... trudna Za miesiąc stwierdzisz, że mógłby być większy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...