Kov Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zrobilem nowy bloczek a ze mam juz dosyc wiercenia dziur w pleksie reczna wiertarka ktora ma bicia na lozysku jak cholera wiec nie chcialo mi sie robic otworow aby ten bloczek skrecic, to go tylko silikonem pokleilem. I po godzinie pracy zobaczylem ze woda kapie z pomiedzy 2 kawalkow pleksy na kondensatory a ponich centralnie na zlacze AGP i wplywa do srodka:( a komp se chodzi i nic. Jak wyjalem karte to cale zlacze bylo mokre. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 hmm no to masz kompa ktory lubi nurkowac albo czysta wode :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 hmm no to masz kompa ktory lubi nurkowac albo czysta wode :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Hehe. To miałeś troszke szczęścia. Ja jak narazie jestem dziewicą jeśli chodzi o przecieki w wc. i mam nadzieje że jeszcze dłógo nią pozostane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 sory za OT ale nie moge sie powstrzymac - zrob projekt moda obudowy: "U-BOOT" albo "JELOŁSABMARIN" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 ja mam wlasnie przeciek w WC - nagrzewnica mi sie rozszczelnila , ale nie przejmuje sie tym , bo woda elegancko splywa wezem i az na sam dol budy- zagrozenia nie ma :P . pozatym jestem zbytnio po piwkach , aby cos grzebac w kompie - u mnie normalka z przeciekami :lol: , cos ostatnio strasznie zaniedbuje mojego kompa ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zrobilem nowy bloczek a ze mam juz dosyc wiercenia dziur w pleksie reczna wiertarka ktora ma bicia na lozysku jak cholera wiec nie chcialo mi sie robic otworow aby ten bloczek skrecic, to go tylko silikonem pokleilem. I po godzinie pracy zobaczylem ze woda kapie z pomiedzy 2 kawalkow pleksy na kondensatory a ponich centralnie na zlacze AGP i wplywa do srodka:( a komp se chodzi i nic. Jak wyjalem karte to cale zlacze bylo mokre. 8O Gratuluje :D Strach sie bać co bedzie z moim kompem jak złoze wc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...