RafalB Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 może to głupie ale myślę że kable kture dostałem z kartą są nieodpowiednie (tzn ,tv out wygląda jak ps2 -mam do tego kabel kończący się wejściem na wtyczkę (wtyczka to bolec w środku a na około otoczka przerywana) , do tego mam drugi kabel z dwuch stron taki sam (jak w opisie wyżej tzn bolec w środku a na zewnątrz otoczka przerywana . Problem w tym ,że kabel ten nie pasuje do telewizora -troche zakręcony ten opis ale jeśli ktoś wie jak powinien wyglądać kabel do (tv out-telewizor ) niech go opisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 Musisz kupic przejscowke z tego kabla na wejscie euro. Taka przejsciowka kosztuje z 15 zl i jest do kupienia w wiekszosci sklepow komputerowych :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 dzięki z podpowiedź, bo na kablu własnej roboty to obrau prawie nie widać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...