Marian3000 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 Witam! Fachowcy proszę o pomoc! Mam problem z modemem Huawei E353u-2. Ogólnie działa on w miarę poprawnie, choć jest to AERO2 i nie jestem w stanie powiedzieć nic dobrego o prędkości łącza. Jest jeden problem. Co jakiś czas (losowo), po uruchomieniu systemu (modem cały czas podpięty) system próbuje zainstalować komponent "Privacyware filter miniport". Niestety instalacja nie dochodzi do skutku i w menadżerze urządzeń ten komponent cały czas jest jako "nie działający poprawnie". Na stronie producenta nie ma sterowników do tego modemu, więc nie mam jak tego "miniportu" zainstalować. Może błędnie rozumuje że jest to "element" modemu. Może jest to element samego Windowsa? A może jest to całkowicie zbędny element? Modem - Huawei E353u-2 System - Windows XP32 Będę wdzięczny za pomoc (poszedłbym do serwisu ale bezrobotny jestem i bida). Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...