Elektron Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Tak jak ja... :D:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 CPU ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 CPU :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 A ja jestem prockiem i płytą główną: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 MOBO :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 RAM 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 kabel USB ;) heh a na serio to CDrom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 grafa: ladny, wydajny i z mozliwoscia podkrecenia=] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Buhaha, hdd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 PSU: wytrzyma dużo ale są granice i wtedy wszyscy mają przerąbane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Za drugim razem procek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Jestem sobie MoBo :D :D ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 1. SiDik 2. CPU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 MOBO :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 A ja: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 yeah, I am a soundcard cóż za zaskoczenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Czemu Flopy :-( albo CPU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 A ja jestem MOBO :) i jak ja ! btw. troche krotki :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 HDD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 1 raz wyszla mi karta muzyczna a za 2 razem zasilacz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Uff myslalem juz ze tylko ja jestem Flopem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 ja cdrom, a myślałem że wyjdzie grafol :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Mnie się ten test nie ładuje The requested URL could not be retrieved co jest?? ''You need Macromedia Flash plugin for your Browser to take this test'' moze dlatego?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Smieszny ten test :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Uff myslalem juz ze tylko ja jestem Flopem :wink: I dobrze myślałeś, bo żeby dostać flopa sprawdziłem całą masę konfiguracji, ale w końcu sie udało, jednak ze mna ma to niewiele wspólnego. To co mi wyszło to procek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Uff myslalem juz ze tylko ja jestem Flopem :wink: I dobrze myślałeś, bo żeby dostać flopa sprawdziłem całą masę konfiguracji, ale w końcu sie udało, jednak ze mna ma to niewiele wspólnego. To co mi wyszło to procek. Flop wychodzi tylko wtedy jak napiszesz ze lubisz literature (czy jakos tak) a ze mam wiele zaintersowan to mam flop albo CPU (ale rozbieznosc :-) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 A ja jestem MOBO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Jestem procesorem... :P Tylko jakim?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Jestem procesorem... :P Tylko jakim?? :wink: no to juz niestety musisz sobie dopowiedziec:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...