Taso Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Jestem procesorem... :P Tylko jakim?? :wink: no to juz niestety musisz sobie dopowiedziec:] Chcialbym byc 386, ale znajac zycie jestem pewnie badziewnym P4 3.06 Ghz ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Również procesor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_Idiot Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 i'm the CD ROM Drive :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 a ja jestem prockiem jak wielu z was :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 A ja jestem RAM , jak niewielu z Was :) (naliczylem tylko 3 osoby :) ) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 jestem zworką. hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROF Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ja też procek... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Tan serio to jestem kuleczką z łozyska od wiatracza na procku ;) lepiej? ;) Myslałem Ze jestem tasma scsi ale niestety zycie nie jest takie piekne :( ;) :lol: Hm prawde mowiac to jest dosc głupie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 jam GRAFA tylko jak zarzucić obrazek z linku w BB?? ale fajne to,. niezależnie od tego, co wpiszesz wcześniej, liczy się i tak tylko ostatnie pytanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 e, kude nomalnie, jednak nie zależy od ostatniego pytania... teraz mi róznie wychodzi... ps. Dexter, do RAM-u wystarczy kombinacja: Goverment / Peace Making / I hate computers ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 jam GRAFA tylko jak zarzucić obrazek z linku w BB?? ale fajne to,. niezależnie od tego, co wpiszesz wcześniej, liczy się i tak tylko ostatnie pytanie... trzeba miec na co wrzucic (server) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 I'M MOBO, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 i'm hdd :) 200GB SATA w macierzy RAID :) :evil: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diesel Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 HIGH PERFORMANCE CABLES, SATA-150 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...