Karhu15 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2014 Witam. Mam problem. Nie mogę zdjąć obudowy z karty graficznej w celu przeczyszczenie jej. Po bokach się odrywa lecz po środku nawet nie drgnie proszę o szybką pomoc. Moja grafika to : Gigabyte GTX 260 OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2014 Podaj dokładny model karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karhu15 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2014 GIGABYTEUltra durable VGA GTX 260 OC GV-N226OC-8961 REV : 1,0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2014 GIGABYTEUltra durable VGA GTX 260 OC GV-N226OC-8961 REV : 1,0 Nawet nie potrafisz prawidłowo przepisać modelu karty... To jest stock z naklejką GB miłego oglądania instrukcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karhu15 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2014 TO jest Taka: http://pctuning.tyden.cz/hardware/graficke-karty/14466-gigabyte-gtx-260-oc-pretaktovana-a-se-zlatym-hdmi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2014 Obudowa jest mocowana do radiatora na przynajmniej cztery śrubki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karhu15 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2014 Mam ją odkręconą do takiego stopnia. http://imageshack.us/photo/my-images/199/1000369h.jpg/ Aha i z grila też odkręciłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2014 Wszystko co jest przykręcone do laminatu karty trzyma chłodzenie/mocowanie/śledzia. Póki nie zaopatrzysz się w nową pastę ( pokroju MX-2 ), termopady 1,5mm i niewiele większą wiedzę od cierpliwości wróć do demontowania śrubek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karhu15 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) Kupiłem juz pastę dokładnie to:REVOLTEC COOLING podobno dobra. Mam wykręcić wszystkie śrubki. Dokładnie Wszystkie? Te malutkie też? Edytowane 29 Marca 2014 przez Karhu15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 http://s30.photobucket.com/user/waltlove_99/media/08312008249.jpg.html termopady masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karhu15 Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 Termopady jutro kupuję. A jaki jest koszt i czy to mają być te: 1,5mm 15x15? A czy mogę rozkręcić kartę jak jeszcze niemam tych termopadów.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karhu15 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Tej termodapdy nigdzie znaleźdź nie mogę. Czy jest ona aż tak potrzebna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olddog Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Tej termodapdy nigdzie znaleźdź nie mogę. Czy jest ona aż tak potrzebna? Spokojnie wystarczy sama pasta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karhu15 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ok. Ale mam problem. Odkręciłem śrubki a grafikę dalej coś trzyma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rokula Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Na pewno wszystkie śrubki odkręciłeś? Jak tak, to pewnie na paście termoprzewodzącej się trzyma. Spróbuj lekko poruszać chłodzeniem raz w jedną, raz w drugą stronę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karhu15 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Nadal nie mogę. Ponieważ nie odrywam za mocno bo nie chcę nic zapsuć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Daj fotki karty w obecnym stanie, z każdej strony, czytelne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajayeti Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Może po prostu przyschnięta pasta? Spróbuj ogrzać kartę suszarką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karhu15 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Proszę oto fotki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karhu15 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Wydaje mi się że pasta jest spieczona. Gdyż od nowości nie miała wimienianej pasty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...