polii Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Witam!!! Mam możliwość wymiany tego co w podpisie(proc + płyta) na Durona1.0GHz + płyta MSI(coś na KT133A), oczywiście zostawiam sobie sdramy i gościowi dopłacam 50zł. Z chęcią bym wymienił a za jakiś czas wstawił tu Xp1.7 tyle tylko że słyszałem że z płytami MSI(nawet na kt266) są jazdy i niechcą działać z antkami. Niewiem co robić. Opłaca się? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 hmmm......niezabardzo jest sens.Nawet jesli pozniej wsadzisz w ta MoBo Antka to skrzydel to on nie rozwinie z SDR'ami :? .Lepiej pomecz sie jeszcze przez jakis czas na starym sprzecie,pozbieraj troche kasiory i kup cos co naprawde pozwoli Ci odczuc wzrosty wydajnosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 tego duronka moglbys puscic na 1,3 raczej napewno moze i wyzej wtedy by byl wydajneijszy od celka bankowo, tylko ze wtedy bys musial miec dobrego coolerka zeby schlodzil Durnia pedzonego na 1,85v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Popieram pozatym wyższołs durona 1,0 nad twoim procem nie jest pewna zwłaszcza że na na tej celinie bardzo wysokie fsb (jak na celine oczywiście) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 Popieram pozatym wyższołs durona 1,0 nad twoim procem nie jest pewna zwłaszcza że na na tej celinie bardzo wysokie fsb (jak na celine oczywiście) to ejst celek 800, duron 1000 jest leprzy, a powinien pojsc na wiekrzej czestotliwosci niz ten celek w tej chwili, zreszta, musi sie chlopak zastanowic, czy uda mu sie uzbierac jakas kaske w niedalekiej przyszlosci na leprzy sprzet, tak jak napisal _Vip_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 tego duronka moglbys puscic na 1,3 raczej napewno moze i wyzej wtedy by byl wydajneijszy od celka bankowo, tylko ze wtedy bys musial miec dobrego coolerka zeby schlodzil Durnia pedzonego na 1,85vNapeno będzie miał 1,2. Bo na 1,3 i więcej działają jedynie serie ahlca i ahlda. Zawsze to będzie bardziej przyszłościowe. Najpierw zmieniasz płytkę, albo choćby durona na athlona i śmiga całkiem przyzwoicie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 tego duronka moglbys puscic na 1,3 raczej napewno moze i wyzej wtedy by byl wydajneijszy od celka bankowo, tylko ze wtedy bys musial miec dobrego coolerka zeby schlodzil Durnia pedzonego na 1,85vNapeno będzie miał 1,2. Bo na 1,3 i więcej działają jedynie serie ahlca i ahlda. Zawsze to będzie bardziej przyszłościowe. Najpierw zmieniasz płytkę, albo choćby durona na athlona i śmiga całkiem przyzwoicie... ja mam ahhaa i na standardowym napieciu chodzil na 1200 a w zimie na 1300, wiec przy dobrym chlodzeniu problemu nie bedzie z czyms wiecej niz 1200. szyne bedzie mogl sobie ustawic na 133 lub ciut wiecej jak mobo pozwoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Witam!!! Mam możliwość wymiany tego co w podpisie(proc + płyta) na Durona1.0GHz + płyta MSI(coś na KT133A), oczywiście zostawiam sobie sdramy i gościowi dopłacam 50zł. Z chęcią bym wymienił a za jakiś czas wstawił tu Xp1.7 tyle tylko że słyszałem że z płytami MSI(nawet na kt266) są jazdy i niechcą działać z antkami. Niewiem co robić. Opłaca się? hehehhe z plytami MSI zawsze sa jazdy - mi np. ramy kingstona 333 nie chodza na 333 ale na 266 juz dzialaja :P musisz na bank wiedziec czy ten AXP ci tam wejdzie, ,jak tak to bierz!!!!!!! ps jakie masz ramy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 tego duronka moglbys puscic na 1,3 raczej napewno moze i wyzej wtedy by byl wydajneijszy od celka bankowo, tylko ze wtedy bys musial miec dobrego coolerka zeby schlodzil Durnia pedzonego na 1,85vNapeno będzie miał 1,2. Bo na 1,3 i więcej działają jedynie serie ahlca i ahlda. Zawsze to będzie bardziej przyszłościowe. Najpierw zmieniasz płytkę, albo choćby durona na athlona i śmiga całkiem przyzwoicie... ja mam ahhaa i na standardowym napieciu chodzil na 1200 a w zimie na 1300, wiec przy dobrym chlodzeniu problemu nie bedzie z czyms wiecej niz 1200. szyne bedzie mogl sobie ustawic na 133 lub ciut wiecej jak mobo pozwoli. abit na kt133A pozwala np. na bardzo duzo - okolo 166 - tylko dobre ramy trza miec co to wytrzymaja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 lepiwj sprzdaj proc, mobo i ramy. kup ECS L7S7A2 i ajkikolwiek procesor AMD, nawet durona 800, lub poczekaj aż przybędzie kasy żebyś od razu kupił antka. mnie moja płyta wyszła 150zł , proca 1800+ (1700+ już mało jest) kupisz za 250, DDR'y 256 MB około 100zł już można kupić czyli razem 500zł. jak doliczysz ye 50zł co chcesz dołożyć i sprzedasz swoje mobo, proca i pamięci to niewiele dołożysz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Witam!!! Mam możliwość wymiany tego co w podpisie(proc + płyta) na Durona1.0GHz + płyta MSI(coś na KT133A), oczywiście zostawiam sobie sdramy i gościowi dopłacam 50zł. Z chęcią bym wymienił a za jakiś czas wstawił tu Xp1.7 tyle tylko że słyszałem że z płytami MSI(nawet na kt266) są jazdy i niechcą działać z antkami. Niewiem co robić. Opłaca się? hehehhe z plytami MSI zawsze sa jazdy - mi np. ramy kingstona 333 nie chodza na 333 ale na 266 juz dzialaja :P musisz na bank wiedziec czy ten AXP ci tam wejdzie, ,jak tak to bierz!!!!!!! ps jakie masz ramy? Noname ale działają asynchronicznie(niestety) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Witam!!! Mam możliwość wymiany tego co w podpisie(proc + płyta) na Durona1.0GHz + płyta MSI(coś na KT133A), oczywiście zostawiam sobie sdramy i gościowi dopłacam 50zł. Z chęcią bym wymienił a za jakiś czas wstawił tu Xp1.7 tyle tylko że słyszałem że z płytami MSI(nawet na kt266) są jazdy i niechcą działać z antkami. Niewiem co robić. Opłaca się? hehehhe z plytami MSI zawsze sa jazdy - mi np. ramy kingstona 333 nie chodza na 333 ale na 266 juz dzialaja :P musisz na bank wiedziec czy ten AXP ci tam wejdzie, ,jak tak to bierz!!!!!!! ps jakie masz ramy? Noname ale działają asynchronicznie(niestety)a jakie PC100? czy 133????/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Witam!!! Mam możliwość wymiany tego co w podpisie(proc + płyta) na Durona1.0GHz + płyta MSI(coś na KT133A), oczywiście zostawiam sobie sdramy i gościowi dopłacam 50zł. Z chęcią bym wymienił a za jakiś czas wstawił tu Xp1.7 tyle tylko że słyszałem że z płytami MSI(nawet na kt266) są jazdy i niechcą działać z antkami. Niewiem co robić. Opłaca się? hehehhe z plytami MSI zawsze sa jazdy - mi np. ramy kingstona 333 nie chodza na 333 ale na 266 juz dzialaja :P musisz na bank wiedziec czy ten AXP ci tam wejdzie, ,jak tak to bierz!!!!!!! ps jakie masz ramy? Noname ale działają asynchronicznie(niestety)a jakie PC100? czy 133????/133 ale szajse idą tylko na 125 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 133 ale szajse idą tylko na 125To lipton, pod ew. przyszłego Antka nie nadają się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...