eyah Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2014 Witam Mam problem z laptopem kolegi (wybaczcie ale dokładnie nie pamiętam modelu teraz, i3, 4gb ramu, karta jakaś dedykowana chyba), mianowicie strasznie muli, wszystko długo się włącza, długo myśli nad daną akcja itp Od razu uprzedzę, że system jest czyściutki, dysk dokładnie sformatowany. Z grubsza wszystko zostało sprawdzone programami, occt nic nie pokazało, memtest też nic, hd tune pokazało ze nie ma żadnego badsectora a transfer jest jak najbardziej w porzadku. I właściwie kończą mi sie pomysły, laptop sie nie przegrzewa. Co mogę jeszcze sprawdzić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkmedia_pl Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Sprecyzuj czy muli po prostu już po wlączeniu i otwarciu np przeglądarki czy piszesz o grach bo to też zasadnicza różnica w kwestii jego użytkowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Jaki dysk tam siedzi? Ja miałem podobny problem z dyskiem Toshiba MK5075GSX (czy jakoś tak), HD Tune pokazywał 0 bad sektorów a po otwarciu porysowane talerze i dysk na śmietnik :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...