Skocz do zawartości
hoobi

CAVIAR vs MAXTOR vs SEAGATE - porownanie hdtach...

Rekomendowane odpowiedzi

hehe no ja najchetniej bym kupił IBM'a (mimo ze wciaz mam tego wadliwego.. :/) z 8MN cachu ale dziengi .. :(

Gdybym sprzedał tego cholernego IBM'a bym mogł juz cos działac a tak zero dziengów.... zero kupowania :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie lubię już caviarów bo mam i nie chcę więcej. (...)

Wiemy, wiemy, napisałeś to już z 50 razy :wink:

Jak mi wysiadł Caviar w 1997 to przez 5 lat nie kupowałem Caviarów, w końcu im odpuściłem, kupiłem 80 GB i jestem zadowolony, choć jakbym kupował teraz to może skusiłbym się raczej na Maxtora (120GB z 3 letnią gwarancją).

Padły mi już dwa IBMy, więc IBM dostanie ode mnie bana na 10 lat... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ech, gdyby nie glosna praca Caviara to wybor bylby niezwykle prosty :) a tak to ja wybralem seagate:) i na razie nie narzekam, zobaczym jak dlugo:)

Wystarczy dysk położyć na gąbce i staje się on całkowicie bezgłośny. Nawet Barracuda przykręcona do obudowy będzie głośna :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ech, gdyby nie glosna praca Caviara to wybor bylby niezwykle prosty :) a tak to ja wybralem seagate:) i na razie nie narzekam, zobaczym jak dlugo:)

Wystarczy dysk położyć na gąbce i staje się on całkowicie bezgłośny. Nawet Barracuda przykręcona do obudowy będzie głośna :?

jasne, ale to pomaga glownie na odglos glowic, ale swist wirujacych talerzy niewiele sie zmienia po polozeniu na glabce, niestety:(. Juz probowalem roznych rzeczy i dosyc skuteczne jest zamkniecie w tekturowym pudelku (najlepiej wylozonym gabka) ale tu pojawia sie problem temperatury:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dodalem jeszcze dysk seagate120gb. w sumie podobnie jak 80gb, z tym ze mialem tym razem okazje zrobic test zapisu i wyszla jakas kupa na koncu dysku:( test powtarzalem, ale bylo to samo, a nie mialem innego dysku pod reka aby zobaczyc tez bedzie tak samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poroniona sprawa, odczepcie sie od jego głośnej pracy, on naprawde nie pracuje głośno, to jakaś kiepska plotka....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...