hoobi Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 gdyby kogos to zainteresowalo, to mialem w robocie chwile czasu wiec "przelecialem" :) kilka dyskow i zrobilem zrzuty ekranu z hdtacha. Wyniki do obejrzenia tu: dolki.dysk.de/komputer.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 A ten WDC to tez z 8MB pamieci? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobi Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 tak 8mb sory ze nie napisalem od razu...(poza tym wdc 120gb to chyba tylko 8mb..) ten na pewno tak:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 a widzisz.. ja nie jestem obeznany w tym za mocno :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Ciekawy ten Caviar. Ale ja wole IBM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 ja nie lubię już caviarów bo mam i nie chcę więcej. teraz tylko maxtor lub może seagate. samsung jakoś nie, ibm też nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sAx® Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 a ja jestem zadowolony z przesiadki z Seagate`a na Caviara.... teraz kupiłbym pewnie tak samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 cos daleko przecie caviarek roznica jest spora na jakiej plytce byly podlaczone?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 hehe no ja najchetniej bym kupił IBM'a (mimo ze wciaz mam tego wadliwego.. :/) z 8MN cachu ale dziengi .. :( Gdybym sprzedał tego cholernego IBM'a bym mogł juz cos działac a tak zero dziengów.... zero kupowania :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 ja nie lubię już caviarów bo mam i nie chcę więcej. (...) Wiemy, wiemy, napisałeś to już z 50 razy :wink: Jak mi wysiadł Caviar w 1997 to przez 5 lat nie kupowałem Caviarów, w końcu im odpuściłem, kupiłem 80 GB i jestem zadowolony, choć jakbym kupował teraz to może skusiłbym się raczej na Maxtora (120GB z 3 letnią gwarancją). Padły mi już dwa IBMy, więc IBM dostanie ode mnie bana na 10 lat... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobi Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 ech, gdyby nie glosna praca Caviara to wybor bylby niezwykle prosty :) a tak to ja wybralem seagate:) i na razie nie narzekam, zobaczym jak dlugo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 A ja własnie wział bym z chęcia tego IBM'a z 3 letnia gw. no i oczywicie z 8MB pamieci bo to podtsawa! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 ech, gdyby nie glosna praca Caviara to wybor bylby niezwykle prosty :) a tak to ja wybralem seagate:) i na razie nie narzekam, zobaczym jak dlugo:) Wystarczy dysk położyć na gąbce i staje się on całkowicie bezgłośny. Nawet Barracuda przykręcona do obudowy będzie głośna :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Mam segate i jestem zadowolony, tylko ta 12-to miesięczna gwarancja... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Seagate ma przeciez najwyzsza srednia predkosc..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 najwyższą ale jak ktoś nie lubi seagate to dla niego i tan caviar wygra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Ja tam nic nie mam do Seagate'a, ale teraz przy zakupie kierowalbym sie: 1. 8MB Cache 2. Gwarancja > 12mcy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobi Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 ech, gdyby nie glosna praca Caviara to wybor bylby niezwykle prosty :) a tak to ja wybralem seagate:) i na razie nie narzekam, zobaczym jak dlugo:) Wystarczy dysk położyć na gąbce i staje się on całkowicie bezgłośny. Nawet Barracuda przykręcona do obudowy będzie głośna :? jasne, ale to pomaga glownie na odglos glowic, ale swist wirujacych talerzy niewiele sie zmienia po polozeniu na glabce, niestety:(. Juz probowalem roznych rzeczy i dosyc skuteczne jest zamkniecie w tekturowym pudelku (najlepiej wylozonym gabka) ale tu pojawia sie problem temperatury:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobi Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 dodalem jeszcze dysk seagate120gb. w sumie podobnie jak 80gb, z tym ze mialem tym razem okazje zrobic test zapisu i wyszla jakas kupa na koncu dysku:( test powtarzalem, ale bylo to samo, a nie mialem innego dysku pod reka aby zobaczyc tez bedzie tak samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sAx® Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 ech, gdyby nie glosna praca Caviara to wybor bylby niezwykle prosty :) a tak to ja wybralem seagate:) i na razie nie narzekam, zobaczym jak dlugo:) poroniona sprawa, odczepcie sie od jego głośnej pracy, on naprawde nie pracuje głośno, to jakaś kiepska plotka.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...