Zerg Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Witam, Mam pytanie co do ewentualnego konfilktu sterowników - mam Asrock'a Z87 Extreme4 i używam kartę graficzną zintegrowaną w chipsecie czyli HD4600, oczywiście są poinstalowane odpowiednie sterowniki Intela. W przyszłym tygodniu zamierzam włożyć w komputer Radka R9 270 i z tym związane jest moje pytanie - czy muszę w pierwszej kolejności odinstalować kompletnie sterowniki do karty graficznej Intela i dopiero instalowac Radka i sterowniki do niego? Czy może obie karty są w stanie bezkonfliktowo koegzystować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Możesz odinstalować, możesz nie odinstalowywać. Generalnie po włożeniu karty pci-e wyłącz w biosie iGPU i tyle. Dopóki tego nie zrobisz, windows tak przy każdej okazji będzie instalował do niej jakieś sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amator007 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Mam pytanie, czy jak składam zestaw od nowa na płycie i procku który ma zintegrowaną grafikę ale ja montuję od razu zewnętrzną (gtx 760) to muszę instalować sterowniki VGA ze strony płyty głównej producenta (Asrock H81M) czy tylko od NVIDIA do gtxa a VGA od asrocka mogę pominąć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...