Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Witam chciałbym kupić nowy procesor, ponieważ niedawno kupiłem nową kartę graficzną i mój procesor bardzo spowalnia tą kartę graficzną. Mój komputer to: CPU: amd athlon ii x2 250 Płyta Główna: Asrock 970 pro3 r2.0 GPU: Radeon r9 270 Ram: Kingston hyperx 1600Mhz DDR 3 Zasilacz: OCZ corexstream 500w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Sprzedać cpu + mobo i kupić i5 4440+h81/b85. Pakowanie się w AMD nie ma sensu. 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Sprzedać cpu + mobo i kupić i5 4440+h81/b85. Pakowanie się w AMD nie ma sensu. Zawsze posiadałem procesory AMD i byłem z nich zadowolony, więc nie mam zamiaru przesiadać się na intela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzwi Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) Zawsze posiadałem procesory AMD i byłem z nich zadowolony może czas wreszcie wyjrzeć z jaskini? w każdym razie jeżeli komputer ma służyć do gier, to jak najbardziej powinieneś postąpić zgodnie z radami kaijitsu (polecam pooglądać benchmarki jak się owe procesory sprawują) Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez Drzwi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zawsze posiadałem procesory AMD i byłem z nich zadowolony, więc nie mam zamiaru przesiadać się na intela. Niedobrze jest tak samemu siebie ograniczać. Dzisiaj amd został w tyle, więc jak chcesz wydajności, mniejszego zużycia prądu, ciszy to bierz i5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Jak tak bardzo chcesz AMD to poszukaj używki phenom'a II x4 9xx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyssp Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Wiele się nie zmieniło od tego czasu: http://pclab.pl/art50000.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Tak więc jeśli jesteś męczennikiem-ideowcem bierz amd, jeśli żyjesz tu i teraz to intela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Masz 2 wyjścia - jak chcesz koniecznie zostać z AMD to szukaj używanych PII X4 955/965 ew. 960T . Jak dasz się przekonać to zrób to co proponuje kaijitsu w poście #2 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Zgadzam się z przedmówcami. Możesz mieć za tą samą cenę wydajność do dwóch razy lepszą + niższy pobór mocy, albo być przywiązanym do marki. Twoje pieniądze i Twój wybór. Też jestem bardzo niezadowolony z obecnej sytuacji, bo większa konkurencja jest zawsze z korzyścią dla klienta, ale nic niestety na to nie poradzę. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez teraw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...