man13k Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Witam rozmyslam nad zakupem dysku ssd pod kompa glownie na system i gre wow plus potrzebne programy plyta glowna jaka posiadam to MSI B75A-G43oraz obecnie dysk Dysk WD Blue WD5000AAKX (500GB, SATA/600)mysle nad czyms niedrogim ale jednak wydajnym a dokladnie mysle o http://allegro.pl/nowy-dysk-ssd-samsung-840-evo-120gb-mz-7te120bw-i4103724701.html#tabsAnchor ktorego mozna wylapac za 300zł co wy na to?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Bardzo dobry pomysł. Poczytaj też http://forum.purepc.pl/topic/270332-wszystko-o-ssd-faq-1-strona/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
man13k Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 tez tak mysle takze chyba zostane przy nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
man13k Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Witam ponownie odswieżam temat gdyz porzebuje jakis 512GB dysk ssd i mam niestety mam nie wiem czy brac SSD Crucial M550 512GB (CT512M550SSD1) czy moze cos w pdobnej cenie znajdzie sie rownie dobrego Edytowane 11 Września 2014 przez man13k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
man13k Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 tak mialem go na uwadze ale myslalem czy nie dolozyc nieco wiecej i miec dysk z lepszymi osiagami mysle nad tym dyskiem by dolozyc troche i kupic ten Samsung 840 EVO 500GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
man13k Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 Co w takim razie byś zaproponował? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
man13k Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 dyski z wysokiej połki powiadasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 Witam ponownie odswieżam temat gdyz porzebuje jakis 512GB dysk ssd i mam niestety mam nie wiem czy brac SSD Crucial M550 512GB (CT512M550SSD1) czy moze cos w pdobnej cenie znajdzie sie rownie dobrego Dobry wybór. A równie dobry to Plextor M6S. Z obu byłbyś bardzo zadowolony. Masz jeszcze ewentualnie Samsunga 840 EVO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
man13k Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 to ktore wkoncu bo teraz to ja juz sam nie wiem:) bo szczerze mowiac jesli brac te najwydajniejsze to tez nie do konca jest chyba sens bo kosztuja duzo wiecej ja bardziej celuje w srodek czyli konkretna wydajnosc w rozsadnej cenie;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2014 Te dyski z linka to dyski z gwarancją 5+ lat bez limitu zapisu danych, i min. za to płacisz. Jeżeli chodzi o stosunek jakość/cena, to linkowany wcześniej Cruicial MX100 to w tym momencie jeden z rozsądniejszych wyborów. 3 lata gwarancji też powinny Ci styknąć, po tym czasie dysk i tak będzie zabytkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
man13k Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 tak wiem ze Cruicial mx100 to jest badzo dobry stosunek cena/jakosc i do tego pojemnosc to mowisz zebym zostal przy nim ze nie ma zbytniego sensu dokladac nawet jesli bym wzial te 256 zamiast 512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 Cokolwiek z tych nie kupisz będzie dobrze. To nie jest wybór między słabym a dobrym. MX100 o pojemności 512GB w zasadzie nie ma słabych stron a ma najlepszą relacje ceny do pojemności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...