RaF Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 po pierwsze Admini ni eprzenoscie tego postu i czy mozecie zrobic zeby byl ciagle na gorze ?? no wlasmnie kiedy i gdzie ?? slyszalem ze sa juz daleko posuniete plany ma to byc w lipcu nad morzem chyba gdynia mozecie podac dokladny termin i ile kosztuje wejscie ( w tym browar jakies upominki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 no nikt nic nie fie ?? nikt nie chce jechac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Byly plany ze 6 lipca w wawie. Potem ze w gdansku. Mi sie wydaje ze tego zjazdu wogule nie bedzie :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 A mi sie wydaje, ze to bedzie tak samo jak ze slyna gra Duke Nukem Forever " bedzie kiedy bedzie " :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 pewnie nie wypali :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Na 6 lipca mam zaplanowany baaaardzo dlugi sen regenerujacy po imprezie 5/6 :) Idzie ktos z Wwa do Instytutu Energetyki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 pewnie nie wypali :/[/quote za słabo sie staracie chłopaki :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 jush opisalem topica na ten temat, loodzier nie kca sie z nami spotkac macho:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 26 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2002 He, ja organizuje spotkanie u siebie, ale tylko OC z Warmii i Mazur... Jesli chcecie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...