Wenlock Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Jaki zasilacz kupić do zestawu pentium G3420, GA-B85M-D3H, SSD i dwa dyski HDD. W przyszłości nie wykluczam jego rozbudowy przez dokupienie karty graficznej i napędu optycznego. Właśnie odesłałem do sklepu Corsaira VS 450W z powodu terkoczącego wentylatora. Podoba mi się polecany przez redakcję w zestawach jako alternatywa tego Corsaira SilentiumPC Vero L1 500W. Czy moglibyście polecić mi coś jeszcze w tej cenie (do 160 zł), a może kupić kolejny egzemplarz tego Corsaira? Interesuje mnie zasilacz z sensownym okablowaniem i długimi przewodami w oplocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Chyba za dużo oczekujesz do 160zł. Jakiego pokroju kartę masz na myśli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenlock Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Góra Radeon HD7850. Pisząc sensowne okablowanie miałem na myśli takie, żeby wiązka EPS sięgała gniazdka na płycie i żebym bez problemu podpiął te dyski. Bo na przykład taki XFX ATX Core 450W ma dwie wtyczki SATA i dwa molexy przez co jest dla mnie praktycznie bezużyteczny. To może inaczej, co kupić do zestawu G3420, GA-B85M-D3H, Radeon HD7850 i trzech dysków, żeby się nie przejmować piszczeniem, buczeniem, wariującym wiatraczkiem i modernizacją komputera. Jeśli jest zasilacz szczególnie warty uwagi ostatecznie mogę wydać około 200 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) CX430 powinien spełnić twoje wymagania. Trochę lepszy i cichszy SYSTEM POWER 7 400W ale ciut krótkie kable - 24pin - 50cm, 4+4 - 55cm i bez oplotu. Z oplotem pure power L8 350W, ale wciąż krótkie kable. I na koniec Deus 500W, trochę za mocny, ale resztę wymagań dobrze spełni. Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez Leon166 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wenlock Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Kupiłem SYSTEM POWER 7 400W. Dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...