SGJ Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Czym mozna odzyskać dane z hdd. Włączam kompa a tam pusto, zniknęły mi wszystkie partycje (45 GB). Wczoraj były wszystkie, ale przy zamykaniu mi sie Win XP powiesił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Rozumiem, że system nie rusza, a w biosie dysk jest widoczny? napisz coś więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 No więc HDD jest normalnie widziany przez bios i przez programy partycjonujące, tyle że jest czysty, brak partycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Ten temat byl juz wielokrotnie poruszany. Jest jakis program. Nazywa sie cos w stylu Get Data Back oraz Easy Recovery. Ale szczerze, nie liczylbym zbytnio na odzyskanie tych danych :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Czym mozna odzyskać dane z hdd. Włączam kompa a tam pusto, zniknęły mi wszystkie partycje (45 GB). Wczoraj były wszystkie, ale przy zamykaniu mi sie Win XP powiesił. Polecam Easy Recovery Pro 6.0 (lub nowsze) - prawie 100% danych ci odzyska - oczywiscie musisz miec drugi dysk, na ktory zgrasz te dane (wiec co najmniej tak pojemny jak ten twoj). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Gdybys nie mial programu to polecam stronke: http://f.o.s.i.1command.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Noto chyba wszystko jasne Easy recovery pro 6.0 również polecam chyba najlepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Noto chyba wszystko jasne Easy recovery pro 6.0 również polecam chyba najlepszy Najlepszy to jest Acronics Recovery Expert (odzyskuje nawet partycje z Ext2, Ext3, Reiser FS - czyli to czego nie ma Easy Recovery: Obsługi Linuxa). Potem Winernals Disc Commander A na końcu Easy Recovery Pro - Akurat tutaj gościowi w 100% wystarczy. Program jest dość dobry (co najważniejsze - jest skuteczny) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Troche już odzyskałem, ale troche czasu mi jeszcze zejdzie na odzyskanoie wszystkiego(no prawie wszystkiego). Użyłem Easy Recovery Pro 6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_macieq Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Partition Magic 8.0 on po włonczeniu może naprawić dysk ale niewiem czy można odzzyskać dane Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Partition Magic 8.0 on po włonczeniu może naprawić dysk ale niewiem czy można odzzyskać dane Pozdrawiam Tak na przyszlosc, pisze sie: włączeniu... :wink: A tak wracajac do tematu to, z tego co wiem, PM8 nie odzyskuje danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...