Lori22 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Witam. Wiem, że pewnie większość użytkowników ma już dość pytań tego typu, ale jestem w tym kompletnie zielona. Do rzeczy: chcę zakupić sobie laptopa, gdyż jak wiadomo, stacjonarnego komputera nie wszędzie zabiorę ze sobą a dużo podróżuję. Głównie korzystam tylko z internetu i piszę dokumenty, jednak prócz tego gram w takie gry jak The Sims 3, Need For Speed World, Sacred, World of Warcraft czy Call Of Duty (głównie nie mające zbyt dużych wymagań sprzętowych gry) no i dobrze by było mieć Win7. Im więcej przeglądam tego sprzętu tym większy mętlik mam w głowie, więc proszę o pomoc. Cena, no to chyba do 2000zł coś się znajdzie? Chyba, że da radę coś tańszego, byłoby wspaniale ;). Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakalowy Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Najlepszym wyborem w tej cenie będzie Lenovo G500H z i3 i HD8750 - najwydajniejsza konfiguracja, system w cenie. Pograsz bez problemu nawet w nowe gierki, a co do Windows 8 - idzie się przyzwyczaić, nie różni się dużo od 7 i szybciej się uruchamia. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkmedia_pl Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Dokładnie jak powyżej,ciekawa propozcyja która spełni wszytskie Twoje wymagania,ale zobacz jeszcze pdo tym linkiem gdzie był już podobny temat i budżet http://forum.purepc.pl/topic/359144-uniwersalny-za-1700z%C5%82-z-systemem/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...