scratix Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 Były takie plotki. I rzeczywiście wyczuwam tu jakieś DLC z kasą bo skoro za wygrany wyścig dostaje 1000$ a pierwsze auta są za 30k to coś nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 Godzinka z załogą: http://www.giantbomb.com/videos/unfinished-the-crew-07-22-2014/2300-9254/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) Godzinka z załogą: http://www.giantbomb.com/videos/unfinished-the-crew-07-22-2014/2300-9254/ 36:20 :mellow: Edytowane 25 Lipca 2014 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 Czy tylko mi się wydaje, ze w tej grze w ogóle nie czuć prędkości i brakuje dynamiki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaWorld Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2014 Szkoda, że dopiero teraz dowiaduje się o becie... :/ Niestety drugiej szansy zagrać już chyba miał nie będę. No poważnie na PC nie ma żadnej fajnej "samochodówki", pozostaje czekać co pokaże project cars.. Chociaż chyba był tu niedawno news, że hakerzy obiecują, że do końca roku zrobią działający emulator X360 na PC... Forza 5... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darrecki Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Dostalem sie do 1szej bety, dzis zaczyna sie 2ga, do 29 sierpnia. Jakims cudem dali mi 3 dodatkowe klucze - wszystkie mam do rozdania. Kto pierwszy ten lepszy. 3,2,1 GO! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) the-crew-beta-key-give-away Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez andrew777 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darrecki Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 the-crew-beta-key-give-away Ja nie wymagam danych osobowych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Poproszę jeden :) Dostałem klucz z linku andrew777 (dzięki!). Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez introvert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ciekawe co to warte... Dzisiaj przetestuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ja także , na razie się ściąga . Za jakąś godzinkę sprawdzę i le ta gra jest warta . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Chętnie przygarnę kod jak jeszcze jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujakashi Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Na stronie klucze na dziś wyczerpane. Ma ktoś jeszcze jakiś do oddania ? :) Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez Bujakashi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Patrz post Andrew777 ( #38 ) . Ja mam z tego linku klucz , jeszcze jakieś 2h temu klucze były dostępne . Ew. spróbuj jutro lub kiedy indziej - może pula kluczy się odnawia . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jesli ktos ma dodatkowy klucz to takze przygarne, jak zwykle sie spoznilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 RBND-KMMJ-TNKJ-9UH3 ATHD-3CVM-BDPL-KLAB 7UMC-QARH-LQX9-GA33 Kto pierwszy ten lepszy. :grin: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darrecki Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Wiedziałem, ze wcześniej czy później uda mi się pozbyć swoich 3 kluczy. Puki co później, bo nadal wszystkie do wzięcia. Pisać na priv, nie chce żeby mnie ubi wyczaiło, ze nie mam przyjaciół i muszę klucze oddać na forum :P Zostaly jeszcze 2 Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez darrecki 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 @radiergummi przygarnalem #3, dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jestem pozytywnie zaskoczony grą. Ale to może dlatego, że grałem tylko godzinę jak na razie. Spodziewałem się modelu jazdy a la NFSP - ślizganie na zakrętach przy pełnej prędkości - a tu jednak trzeba hamować. Dodatkowo działają diody od G27 (nawet w niektórych symulatorach nie ma ich obsługi). Na minus za to fakt, że nawierzchnia po której się jedzie chyba nie ma żadnego wpływu na zachowanie auta. Poza tym brakuje mi policji, która by łapała za rażące łamanie przepisów. Sumując. Jak na następcę TDU gra w zupełności spełnia swoje zadanie. Jak na symulator jazdy po mieście - lepiej kupić City Car Driving ;) Poczekam aż ściągnie się 100%, odblokuję 60fps i pogram dłużej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Dzieki za #2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 1. Kijowy handling, do tdu1 to daleko, bliżej nfs- ów, a jazda terenowa to zupełnie cyrk. 2. Dobra obsługa kierownicy, da się grać, chociaż niektórzy na forum bety narzekają na input lag (u mnie brak) 3. Sporo niedoróbek. ale to beta. Gorzej że niektórych według odpowiedzi community managera na forum nie mają zamiaru w ogóle ruszać na razie (brak lusterka w samochodzie :lol: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Eh, Beta The Crew zawodzi na całej linii. Model jazdy z GTA III, wkurzające filmiki przed wyścigami, śmieszne kolizje, nikła grywalność i słaba grafika. Ot, najkrótsza recenzja po 2-3 godzinach śmigania. Chyba nie dla mnie ten tytuł. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Co minute jakas cutscenka, do tego wiekszosci nie da sie skipowac. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 A mi się ciągle gra wywala , najdłużej co pograłem to 8 min . Może to z powodu wymagań , choć sama gra chodzi w miarę płynnie ( jak chodzi ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 MCPM-HLCL-DMM6-9W84 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Jeszcze się okaże że najlepszy model jadzy w tym roku wśród zręcznościówek będzie miało ... GTA V :D Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez Caleb 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 @ath:Wielkie dzięki! Zobaczymy jak źle jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Przerwa techniczna nie wiadomo jak długo także póki co nikt nie pogra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ja przed chwilą grałem - o ile można nazwać to graniem . Ten pierwszy wyścig pickupem Forda w terenie na samym początku gry , prawie dojechałem do końca ale gra mi się znowu wywaliła . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ja pograłem chyba z półtorej godziny bez problemów, pomijając że musiałem wyłączyć grę chwile wcześniej bo wywaliła jakiś błąd w opcjach i nie ładowała się potem.Szału nie ma, ale jak ogarną model jazdy to będzie można pojeździć.Przy pierwszej jeździe pickupem mało się ze śmiechu nie popłakałem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...