Yogi311 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 pokręcone :mur: . Chodzi o to, że jak widzę uplay to dostaje białej gorączki :P, ale skoro sytuacja wyglada tak, a nie inaczej trzeba bedzie sie przyzwyczaic :ph34r: . Ewentualnie pozostaje czekac, chociaz przypuszczam, ze wersja gold zniknie wraz z wypuszczeniem gry - czy sie mylę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Skoro to jest pre order czyli teoretycznie nie będzie później dostępna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2014 Dobra, w końcu się zdecydowałem zamówić preordera z bonusowymi samochodami, gta5 dopiero w styczniu to trzeba wypełnić czas. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2014 Po kupnie X360 i graniu w Forze Horizon, The Crew wygląda bardzo biednie. No ok ma większy świat i lepszą grafikę ale w FH gra się przyjemniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2014 Po kupnie X360 i graniu w Forze Horizon, The Crew wygląda bardzo biednie. No ok ma większy świat i lepszą grafikę ale w FH gra się przyjemniej. Nie porównuj <span style='color: red;'>[ciach!]</span>a do twarożku. Forza to marka sama w sobie - The Crew po wersji Gold otrzyma właściwy brand. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Bety nie testowaałem, ale postanowiłem zrobic użytek z klucza dodanego do grafiki Gigabyte i wybrałem The Crew. Nawet przyjemnie się gra. Na pewno lepiej niż ostatnie NFS. Nawet z capem 30fps i vsyc jest nieżle. Skorzystałem z DSR i ustawiłem jakies 27xx na iles tam. Razem z fxxa i detalami ultra trzyma te 60fps. Kilka charakterystycznych lokalizacji jest oczywiście ale spodziewałem się większej mapy. Z Detroit do Miami pokazało mi 58km... I gdzie sie podziały do osiemnastokołowce? Na razie 2h23m kampanii solo. Raz rozłączyło serwery i wywaliło z gry. Co się stało z lusterkami? W becie też były nieaktywne? FOV przy widoku z wnętrza tez niewielki, opcja odpowiedzialna za ten parametr nieaktywna. Może coś poprawią, jest kilka fajnych klasyków no i w końcu dali golfa VII:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Jak tam mikro transakcje, ile można wydać dodatkowo by przyspieszyć postępy w grze :twisted2: Edytowane 2 Grudnia 2014 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Poczytałem kilka recenzji na Metascore i kilka minusów się powtarza.słaba grafika- według mnie jest ok, nie ma co wymagać od MMO bóg wie jakiej grafikisłabo wykorzystany otwarty świat - nie wypowiem się bo w becie był tylko kawałek kampaniibrak możliwości gry offlineżałosna kampania single Dziwne że nie ma jeszcze żadnej recenzji z branży. Edytowane 3 Grudnia 2014 przez scratix 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Jeździł ktoś już na kierownicy? Jest wlg jakaś radocha czy jest to typowa arcadowa scigałka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Jeździłem w becie, jest ok w trybie hardcore ale nie spodziewaj się jakichś symulacyjnych naleciałości. Jeździło mi się lepiej niż chociażby TDU2. Porównał bym to trochę do PGR które ogrywam teraz na X360. Edytowane 3 Grudnia 2014 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
april*s Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Widzę, że opinie bardzo różne. Ostatnie NFS'y mi bardzo nie podchodziły, więc szukam czegoś innego, może spróbuję sięgnąć właśnie po The Crew. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Jeździł ktoś już na kierownicy? Jest wlg jakaś radocha czy jest to typowa arcadowa scigałka? Gra się przyjemnie. Jak Ci arcade w TDU pasowało, to arcade w Crew Cię nie odrzuci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 scratix trudno o recenzje gry w dzien po jej premierze i skupiajacej sie w 99% na rozgrywce online. Nie da sie ot tak ocenic i doznac wszystkeigo co gra nam oferuje. Testowalem bete i jezdzilo sie ok na hardcorze, smigalem padem od X360. Jedyne co mnie denerwowalo to niemoznosc driftingu, no poprostu nie moglem driftowac tak jak chcialem :| Mam nadzieje, ze to troche poprawili. Ja wlasnie sciagam, takze z kuponu wiec w weekend potestuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 5 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2014 Właśnie teraz zobaczyłem że jest tam tylko nieco ponad 20 aut. Niby maja dodawać nowe ale znając Ubi nie za darmo. Coraz bardziej się cieszę że jednak nie kupiłem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikas Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 W wersji Gold mogę kupić obecnie 48 samochodów (w tym 2 z wraków 2 wersje street edition z wersji limited), co daje 44 unikalne modele z rzeczywistości. Dodatkowo 12 się pojawi w season pack. Czekam na Corvette C2 w marcu, którą uwielbiam od czasów Test Drive 2 i Street Rod na amidze. Ukończyłem fabułę gry (taka sobie) a teraz kolekcjonuje samochody do freerunów i misji typu faction po 2,5-4h. Gra świetna na długie zimowe wieczory, takie połączenie NFS Underground i TDU. Wg mnie najładniejsze są bagna niedaleko Nowego Orleanu oraz miasta Miami, Nowy Jork, Chicago (ma się wrażenie deja vu po Watch Dogs :) ) i San Francisco. Dość ładne są też niektóre lokalizacje off-roadowe. Z samochodów - klasyki Mustang i Chevy Impala robią wrażenie. Ciekawe są też nietypowe kombinacje jak np Ruf 3400K jako klasa raid oraz Hummer H1 jako klasa performance :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2015 Kurde po gameplajach jakoś mi ta gra nie podchodzi. Zastanawiam się jednak czy nie odkurzyć DFGT i dać jej szanse (mam kod od NV) Niby na YT widzę że ludzie w to grają na kierownicy. Ktoś się bawił? Jakieś odczucia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2015 Kierownica moim skromnym zdaniem nie nada się, chyba że do casualowego krążenia po mapie. Trzeba pamiętać że tej grze zdecydowanie bliżej do arcade niż symulatora. Aktualnie śmigam na padzie od xboxa, asysta ustawiona na sport (na hardcorze palenie gumy przy ponad 200kmph na 6 biegu wtf!) i jest ok. Misja frakcji trochę denerwuje sztuczna inteligencja, PVP do czasu jak ktoś nie włączy kolizji jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) Mam 3 klucze do bety Wild Run: N9QNE8AXZDAX L6D1BB6V4NXC J7INHNN32GCC Aktywować należy na stronie http://thecrew-game.ubi.com/portal/en-GB/wild-run/register.aspx?ncid=313-3168-5199--2-eml-31-29-NLTR_Beta_2-Register_Beta_2-1-1-8-1015 Edytowane 16 Października 2015 przez introvert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 L6D1BB6V4NXC wykorzystany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Dzięki za J7INHNN32GCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) Kolejne 3; HM97QK6U6UQW FL7QQVBQXHGX DJMX4AINGHAD Edytowane 16 Października 2015 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 (edytowane) Kolejne 3; HM97QK6U6UQW FL7QQVBQXHGX DJMX4AINGHAD FL7QQVBQXHGX wykorzystany EDIT: dramat. Na sprzęcie z podpisu nie trzyma 60 FPSów a nie wygląda jakoś specjalnie dobrze. Fizyki w tej grze nie ma żadnej. Edytowane 16 Października 2015 przez Kilokush Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Łapcie: KI1YEJE6KW4N IFZH8LZ93PFN GG7XT1XIRYIU Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 GG7XT1XIRYIUDzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piehursson Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 dziś w końcu zagrałem.... 1920x1200 Ultra... niestety za słaby sprzęt, w ustawieniach high nawet, nawet. Poza tym mechanika gry, fizyka... straszne. Pograłem pół godziny i podziękowałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) Grafika jest średnia, a model jazdy... Nie czuć kontaktu z podłożem (tak samo się jedzie po asfalcie czy trawie), a pędząc z dużą prędkością przy wejściu w zakręt zaczyna telepać bezładnie kierownicą na boki. Ot taki symulator poduszkowca albo windy. Edytowane 17 Października 2015 przez introvert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Gra jest w humble bundle za 15$, warto się szarpnąć czy szkoda kasy? W komplecie są też inne gry, którymi jestem zainteresowany, ale zastanawiam się czy nie pozostać przy wersji za 5$ i odpuścić sobie Crew. Edytowane 2 Lutego 2016 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 Gra jest w humble bundle za 15$, warto się szarpnąć czy szkoda kasy? W komplecie są też inne gry, którymi jestem zainteresowany, ale zastanawiam się czy nie pozostać przy wersji za 5$ i odpuścić sobie Crew. Grałem tylko w bete i dla mnie gra była kompletną porażką :/ Pooglądaj gameplaye na youtubie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomix96 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 Gra jest w humble bundle za 15$, warto się szarpnąć czy szkoda kasy? W komplecie są też inne gry, którymi jestem zainteresowany, ale zastanawiam się czy nie pozostać przy wersji za 5$ i odpuścić sobie Crew.Moje zdanie nie będzie różnic się od innych i nie polecam inwestowanie w ten tytuł. Jeśli jednak masz wątpliwości to na Uplay możesz pograć w demko. ;) Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...