Orgiusz Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Po W_D mogą się postarać tego nie zjebać. Rozumiem że zostaje jeszcze jedna wtopa w tym roku po The Crew, tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Mi się podoba, model jazdy tak jak piszą koledzy jakiś dziwny nawet na padzie i optymalizacja kwiczy, może to wina mojego nie topowego już sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) Jedna rzecz ktora w tej grze mnie mega pozytywnie zaskoczyla to FFB, czyli dobra informacja dla posiadaczy kierownic.. co ciekawe wypada lepiej niz w kilku "sim'ach" ktore mialem okazje ostatnio obczaic. Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Konto do testów przekazane dalej, jednak IntelHD 4600 to zbyt mało dla bety/gry :E(A sporo nowości całkiem sprawnie działa na niej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darrecki Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Porownujac beta1 i beta2, nie stwierdzam zadnych znaczacych roznic. Zadne krzaki nie straszne dla naszego pojazdu, sportowa bryka nadal doskonale nadaje sie do jazdy terenowej. Sluzby porzadkowe jak jezdzily w kolko bez celu, tak nadal jezdza (chyba z pol godziny jechalem za wozem strazackim) no i brak policji. Dla mnie poprostu jazda bo olbrzymim terenie bez wiekszego sensu - takie "Day Z" za kolkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Jak by ktoś chciał to mam klucze do rozdania, pw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Jakby ktoś chciał zmienić ograniczenie FPS z 30 na 60 to: Musicie znaleźć plik PCScalability.xml, a następnie podać liczbę klatek na sekundę, które mają zostać wyświetlane podczas zabawy. Maksymalna wartość to 60. Beta The Crew na PC zablokowana na 30 klatkach na sekundę Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Nic to nie da bo sterowanie to masakra, auto reaguje z lagiem i tańczy jak na lodzie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 A klucze, jakie rozdają, są na uplay, czy steama? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 uplay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 To nie chcę. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi89 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Z tym lagiem ze sterowaniem idzie trochę zaradzić grzebąc w ustawieniach kontrolera. Po zmianie czułości idzie grać na padzie Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Mhm, mmo-rpg: samochody wraz ze wzrostem swojego (swojego, nie gracza!) poziomu lepiej się prowadzą... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Mhm, mmo-rpg: samochody wraz ze wzrostem swojego (swojego, nie gracza!) poziomu lepiej się prowadzą... 8O To bardziej zasługa lepszych części i skilli teamu. ;> Wbiłem max lvl w becie czyli 10 i chcę więcej. :D Szkoda, że premiera dopiero w listopadzie, brakowało mi takiej gierki. Ktoś z forum planuje grać po premierze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 To bardziej zasługa lepszych części i skilli teamu. ;> Wbiłem max lvl w becie czyli 10 i chcę więcej. :D Szkoda, że premiera dopiero w listopadzie, brakowało mi takiej gierki. Ktoś z forum planuje grać po premierze ? Tak, ja. Jak na steamie gra będzie za 5ojro. :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) To bardziej zasługa lepszych części i skilli teamu. ;> Wbiłem max lvl w becie czyli 10 i chcę więcej. :D Szkoda, że premiera dopiero w listopadzie, brakowało mi takiej gierki. Ktoś z forum planuje grać po premierze ? Zaraz po premierze to raczej nie, ale jak stanieje tak do 50-60zł to dam znać :> Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 To bardziej zasługa lepszych części i skilli teamu. ;> Wbiłem max lvl w becie czyli 10 i chcę więcej. :D Szkoda, że premiera dopiero w listopadzie, brakowało mi takiej gierki. Ktoś z forum planuje grać po premierze ? Tylko wiesz, handling samochodu poprawia się po ulepszeniu dolotu, czy wtrysków. :lol: Jeżeli Crew zdąży wyjść wyraźnie szybciej niż GTA V to będę grać od premiery - jeżeli nie to zobaczymy, ale raczej się wstrzymam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomix96 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Jeśli ktoś nie dostał klucza a chciałby pograć w betę to piszcie na PW. Mam zbyt wolnego neta i mało czasu aby pobrać do końca bety. Kto pierwszy ten lepszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Pobrałem betę i pykam, pykam i nie wiem o co chodzi :P Jeżdżę jak idiota i nie wiem, do kąd mam jechać. Może mnie ktoś bardzo krótko oświecić ? Tu jestem: Dzięki i sorry za styl jazdy, ale jestem niedzielnym kierowcą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zatrzymaj się na tym kółku, które mijałeś w 10 sekundzie i wciśnij enter, widzisz, że na minimapie ten punkt pulsuje czyli jest to jedna z dostępnych misji na mapie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 O! Jednak jest policja w grze. Za to wraz z montowaniem nowych części model jazdy robi się coraz prostszy (jak koledzy wyżej pisali). Dziwny zabieg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Gra działa bardzo słabo. O ile na 30fps było ok to po zmianie na 60 mam od 45-60fps. Dodatkowo gra zajeżdża GPU, u mnie cały czas jest zużycie 99% i robi mi ładny piecyk w domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Ja po ustawieniu 60 fps miałem takie freezy i szarpanie jakby dysk mi się zacinał ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Ta u mnie też się pojawiły jakieś freezy jakby się komp zawiesił i po chwili odwieszał. Po co oni blokowali na 30fps, przecież to nie konsola.. robią porty i nawet porządnie nie dostosują gry pod PC. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2014 robią porty i nawet porządnie nie dostosują gry pod PC. ;/ ubisoft ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Jak nie poprawią takich bugów to mimo szczerych chęci ale za wszelką cenę nie zamierzam w to grać. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2014 U mnie po zmianie na 60fps zadnych negatywnych efektow nie ma, z tym ze ja gram na archaicznym 5:4 co daje mi 1280x1024 :D Model jazdy ujdzie, chociaz wprowadzic auto w drift i je utrzymac oraz wyprowadzic z niego to szansa jak trafic 6ke w lotka :| Nie powiem czasem fajnie sie zachowuje auto, np. jak zlapiemy osniezone pobocze to momentalnie obraca auto co jest na + dla mnie. Na codzien jezdze RWD i wiem jak sie zachowuje :) Ustawieniami pada sie nie bawilem jeszcze, moze zaraz spojrze. Jak poprawia model jazdy to moze pogram po premierze, ale raczej nie poprawia do listopada. Poza tym listopad jest tak obsadzony nowinkami, ze ta gra raczej zginie w tlumie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Jak ani CARS ani GTA V nie wyjdą w listopadzie to może kupie na premierę ale nie za 130zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 na steam pojawił się preorder gold edition za 64,99 €. Znalazl ktos moze gdzie mozna preorderowac tą gre z kluczem do steam nie uplay za złotówki ? Chodzi o to, że wersje gold na uplay można dostać za 170zł - nigdzie nie mogę znaleźć preodera na steam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Masz świadomość, że kupując tą grę na steam i tak dalej musisz używać aplikacji uplay ? Preordera z kluczem steam nie znajdziesz, ponieważ takowe nie są dystrybuowane, jedyne miejsce gdzie możesz kupić wersję steam to http://store.steampowered.com/. Poza tym, że srogo przepłacisz i będziesz miał dodaną grę do listy na steamie to i tak cały proces logowania, ściągania patchy i grania będzie się odbywał przez uplay'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...