Milo Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 No może nie do końca taka nowa ale napewno usprawniona zreszta sami sprawcie mi sie nawet podoba a wam?? www.ati.com PS.Nie wiedziałem za bardzo gdzie dac ten temat wiec jak nie pasuje on do sprzetu to prosze aby go moderator przeniusł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 jakieś ati robi nową stronę, zmienili kilka jpg'ów a ty od razu musisz nowy temat zakładać ? posty chcesz nabijać czy jak ? a co to ati w ogóle robi ? to jakiś kanał muzyczny czy płyty główne robią :?: ;) pierwsze słyszę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Po co wogule wchodzisz na strone ati a po co wogule wchodzisz na ten post jezeli masz zamiar sie tylko wysmiewac z ati a ty jestes król bo masz nvidie a tak pozatym to słyszałem że Nvidia zajmuje sie teraz wywozem gnoju. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 jakieś ati robi nową stronę, zmienili kilka jpg'ów a ty od razu musisz nowy temat zakładać ? posty chcesz nabijać czy jak ? a co to ati w ogóle robi ? to jakiś kanał muzyczny czy płyty główne robią :?: ;) pierwsze słyszę ;) Ty juz lepiej o nabijaniu i pisaniu bezsensownych postow nic nie mow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 tematem mojej wypowiedzi było : po co zakładać temat o zmianie strony jakiejś firmy ? reszta to żart ale widzę że koledzy z ATi są nadzwyczaj poważni bo poczuli się urażeni. to takie ważne gdy ati zmienia wygląd strony ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Twoje zarty to nabijanie sie z kogos acha No Coment. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 to zróbcie jeszcze tematy za każdym razem jak intel, nvidia i microsoft zmieniają kilka zdjęć na stronie. o to mi chodzi. co kogo interesuje zmiana wyglądu strony ? jeśli kogoś owszem to i tak zagląda tam więc sam zauważy. a strona internetowa to nie sprzęt więc ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Mnie np. zainteresowało to. Fajnie, że zmienili stronę bo wcześniej ciężko coś było znaleźć. A Ty AMD nic nie mów o nabijaniu postów. 17 postów dziennie (z czego 16 jest bezsensownych) to nie ma chyba NIKT. :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Mnie np. zainteresowało to. Fajnie, że zmienili stronę bo wcześniej ciężko coś było znaleźć. Popieram, wcześniej dostać się do czegokiolwiek to mordęga. Obecnie no problem... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 jakieś ati robi nową stronę, zmienili kilka jpg'ów a ty od razu musisz nowy temat zakładać ? posty chcesz nabijać czy jak ? a co to ati w ogóle robi ? to jakiś kanał muzyczny czy płyty główne robią :?: ;) pierwsze słyszę ;) Ja bym tego nie nazwał zmianą kilków jpg'ów. A o nabijaniu postów nie mówmy ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 jakieś ati robi nową stronę, zmienili kilka jpg'ów a ty od razu musisz nowy temat zakładać ? posty chcesz nabijać czy jak ? a co to ati w ogóle robi ? to jakiś kanał muzyczny czy płyty główne robią :?: ;) pierwsze słyszę ;) Ty juz lepiej o nabijaniu i pisaniu bezsensownych postow nic nie mow. Wiesz tak ze dwa trzy jak widze twoje posty to chyba powiniennes moderem zostac robisz tu za najbardziej hardkorowa przyzwoitke ciagle komus przybijasz o postorobstwie pacz dobilem posta i do tego (nieeee!) oftopikowego ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 tematem mojej wypowiedzi było : po co zakładać temat o zmianie strony jakiejś firmy ? reszta to żart ale widzę że koledzy z ATi są nadzwyczaj poważni bo poczuli się urażeni. to takie ważne gdy ati zmienia wygląd strony ... zart majacy na celu nabicie se posta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 hm pierwsz raz widze stronę ATI na oczy! Dzieki! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 a .,. wam w (_!_) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Nowa strona NVIDIA :lol: Link hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Ja nie widze nic nowego na stronie nvidia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 a .,. wam w (_!_) Też Cię lubimy. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adek Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 No to macie link do nowej strony Microsoftu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 moich 4 liter vede bronil ;P a co do topicu to j anie narzekam - dobrze wiedziec - czas tam zawitac a nie bylo wny- teraz chociaz powod jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Stona nowa całkiem spoko i dzięki za info. Ale jak sobie dobrze przypominam, to bez urazy, ale Tobie AMDRulezz chyba już społeczność forum nie raz zjechała dupę za obrażanie ludzi i nabijanie postów więc daruj sobie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Ta stronka jest teraz podobna do www.nvidia.com zauważyliście??? podobny interfejs hmmm :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 noooo centralnie :) klikbnijce w find a driver :) identyko wszystko :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Chciałem sobie śćiągnąc najnowsze stery do Radeona wchodze na zakładke Driver daje Radeon Family i teraz mam takie zapytanie co to jest "Install the WDM Capture Driver. When asked to reboot answer NO" i jeszcze jedno nie wiecie czy te stery działaja z kartami Powered By Ati bo jak pamietam przed tem były dwa działay w Ati. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Jasne że działają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Ok a to do czego słuzy "Install the WDM Capture Driver. When asked to reboot answer NO" Instalowac to?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Ok a to do czego słuzy "Install the WDM Capture Driver. When asked to reboot answer NO" Instalowac to??WDM Capture Driver to sterowniki przechwytywania dla kart VIVO i All-In-Wonder. Do zwykłych niepotrzebne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Acha to nie dla mnie dzieki za odpowiedz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 a .,. wam w (_!_) Też Cię lubimy. :lol: my cie kochamy !!! :) a i dzieki ze chcesz nam zrobic przyjemnosc ale nie wiem czy masz wystarczajaco duzo h..ów by nam wszystkim wsadzic no chyba ze mamy sie ustawic w kolejce? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...