lakus978 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Witam. poszukuję programu na wzór mi aferburner z tym że dla CPU. jego głównym zadaniem jest wyświetlanie temperatury i obrotów CPU podczas gry. co moglibyście polecić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Open Hardware Monitor - jest w wersji beta ale u mnie działa stabilnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakus978 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Dziękuję, jutro przetestuje, jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś propozycje również proszę podesłać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakus978 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Fajny programik, aczkolwiek nie ma opcji pokazywania temperatur w trakcie gry, lub żeby przy tym programie jakiś wykres końcowy był a na tym mi zależy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Jak z wykresem to może OCCT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakus978 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Tak znam ten program, aczkolwiek te wykresy są nieczytelne nie można nic odczytać wszystko nachodzi na siebie :( wiem że wybrzydzam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2014 HWinfo: http://www.hwinfo.com/download.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakus978 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ekstra Kombajn DZIĘKUJE!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...