Viech Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam.Od jakiegoś czasu laptop zaczął mi się wieszać nawet przy włączonym foobarze i Chromie na raz. Sformatowałem dysk, postawiłem system na nowo i wyczyściłem chłodzenie, jest delikatnie lepiej, ale nadal są straszne zwiechy. Od jakiegoś czasu nie mogę nawet wejść do BIOSu, zaczął uruchamiać się dłużej, niż zazwyczaj, zdarza mu się także wyłączyć się po 5 sekundach, a jestem pewien, że chłodzenie chodzi, bo trudno to przeoczyć w tym lapku. Co robić?Z góry dziękuję za pomoc. Laptop:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=pl&lc=pl&dlc=pl&docname=c01923383 Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez Viech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Wrzuć smart dysku na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...