krzyssp Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Witam! Mam laptopa Asus 5745G i postanowiłem sobie zaaktualizować sterowniki karty graficznej. Pobrałem ze strony Nvidii najnowsze... i twierdziły że nie znalazły zgodnego sprzętu graficznego. Poszukałem trochę w internetach, dowiedziałem się coś o technologii Optimus że jakoś przeszkadza, i korzystając z tego poradnika http://www.nhl.pl/index.php?showtopic=43962&st=0 (post #8) spróbowałem jeszcze raz. Trochę skakałem po wersjach instalując, najpierw wziąłem najnowszą, nie powiodło się już po instalacji, potem najstarszą dostępną, zainstalowałem, znów coś nie tak, potem najnowszą (nie beta), zainstalowałem, niby działały (zaczął działać program Cinema4d) ALE nie dało się ustawić maksymalnej rozdzielczości ekranu itp. Potem wpadłem na pomysł żeby zainstalować sterowniki ze strony producenta lapka, więc (o zgrozo) odinstalowałem obecne sterowniki... i <bardzo brzydkie słowo> bo teraz ani nie mam sterowników, ani żaden instalator (który próbowałem a próbowałem sporo) nie wykrywa zgodnego sprzętu graficznego aby zainstalować nowe sterowniki. Cóż począć? Pozdrawiam, i z góry dziekuję za odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...