SebaSTI Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam,Nie mam już pomysłów co do mojej karty , wiec piszę do was o rade...Mam już sporo czasu karte Nvidia GTS-450 i po jakimś roku wyskakiwał bluescreen, omijałem temat, bo zmiana steroników lub jakieś czyszczenia PC WinOptymizerem łagodziło sytuacje nawet na kilka miesięcy, pierw komp wieszał sie raz na dzien , ale już teraz po 3 latach staje się to męczące, bo zaczyna sie wieszac 3-4 przy normlanych czynnościach.Zmiana sterowników nie pomaga, sprawdzane na innym PC tak samo się wiesza...po kilku dniach wlozyłem karte ponownie i był dzień spokoju, później zaś wieszał sie raz dziennie i teraz to już jest częściej i częsciej....panowie pytanie da sie coś z tym zrobić,czy juz karta sie sypie?screen błędu:zaznaczam, że nie zawsze ten błąd wyskakuje , czasami sie wiesza normlanie, a czasami jest biały,niebieski ekran itp . . . Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez SebaSTI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) przy bledzie 124 przewaznie pomagalo zmniejszenie taktowania badz zwiekszenie napiecia. Tyczy sie to zarowno cpu jak i gpu Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez Yogi311 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...