WRX Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Niedawno zdobylem ta konsole, dokladnie amerykanska wersje Turbo Grafx 16 i mialbym troche pytan. Na poczatek moze ktos by mi polecil jakies aktywne forum na temat zebym mogl sobie poczytac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Retroage.net - tam sprawdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 To było pierwsze miejsce do którego zajrzałem, ale nie tam nic na temat. Nie wiem czy warto tam zakładać kato. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2014 retroage.net jest największym serwisem w polsce o konsolach retro, także jest to jedyne miejsce gdzie warto to zrobić. Jeżeli nie tam, to poszukaj jakichś zagranicznych stron. [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...