KrawiecMaciej Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Witam Chcę zakupić kontroler mieszczący się w zatoce 5.25. Kwota jaką mogę przeznaczyć to max 150 złociszy, oczywiście im mniej tym lepiej :). Urządzenie ma posiadać:-zakres kierowania prędkością od 0 do 100%.-ekran i czujniki temperatury (opcjonalnie)-4/5 kanałów Podepnę do tego wentylatory 2x120 mm, 100mm i chłodzenie karty graficznej. Znalazłem coś takiego, prosiłbym o podanie podobnych modeli.http://www.morele.net/scythe-kaze-master-5-25-czarny-kontroler-obrotow-wentylatora-ksca18-km01-bk-5-410991/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSzarko Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Osobiście zakupiłem Bitfenix Recon White. Jeśli masz wszystkie wentylki z podłączeniem 3pin lub 4pin to każdy z nich możesz regulować poczynając od najniższych możliwych dla wentylatora obrotów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrawiecMaciej Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2014 Osobiście zakupiłem Bitfenix Recon White. Jeśli masz wszystkie wentylki z podłączeniem 3pin lub 4pin to każdy z nich możesz regulować poczynając od najniższych możliwych dla wentylatora obrotów :) Kupiłem to co zamierzałem i szczerze, jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...