xbartx Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Pomagam złożyć koledze komputer w Hiszpanii i wstępnie wyszło, że w jakimś jego lokalnym sklepie komputerowym (jakaś sieciówka) ceny są podobne jak na naszym morele.net, więc nie opłaca się tego tutaj kupować i do niego wysyłać. Jednak w tym lokalnym sklepie jednak są jakieś problemy i wszystko stanęło. Orientuje się ktoś może, gdzie w Hiszpanii, prócz ichniego ebay oczywiście, można coś dostać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StaryCzłowiekBezMorza Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2014 w Hiszpanii jest Media Markt, w którym niektóre podzespoły są dostępne :) Jeżeli zamawiacie większą ilość podzespołów to może Morele zgodzą się wysłać paczke za granicę. Do Hiszpanii nie będzie to wcale takie drogie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xbartx Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) No do Hiszpanii to ja mogę sam paczkę wysłać, to nie problem. Chodzi o to, że mamy już w PL taki dobrobyt, że ceny z tego co pokazał mi kolega, są praktycznie identyczne (niestety :/) więc koszty wysyłki po prostu zwiększają koszt całego sprzętu. Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez xbartx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...