Rahi Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam.Na dniach planuje zakup myszki oraz podkładki do grania. Najczęściej gram w MMO, już rzadziej w FPSy.Z myszek myślałem o Razer Naga lub Deathadder'ze. Jednak prosiłbym o jakieś propozycje, jeżeli znacie coś lepszego.O podkładkach nie mam pojęcia. Obecnie mam jakąś QCK za 30zl, kupiona 4 lata temu.Od 4 lat używam Microsoft IE 3.0 ale jej czas powoli dobiega końca.Dłonie mam stosunkowo małe, używam claw gripuWysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez Rahi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Do mmo, możesz chcieć jakąś mysz z dużą ilością przycisków, typu właśnie naga. Specyficzny produkt, do specyficznych zastosowań, takich myszy z "kalkulatorem" jest kilka na rynku, między innymi od logitecha. Podkładkę, jeżeli nie szukać czegoś bardzo wyszukanego (np. twarde powierzchnie itd), to ze szmacianek, polecam a4techy.. tańsze (dużo), niż qck, a jakość lepsza. Miałem sporo podkładek, i a4techy są bezkonkurencyjne pod względem stosunku cena/jakość, bardzo dobre szmacianki. Nie przepłacaj za steelseries. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...