darky71 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Witam, mam zamiar kupić monitor 24 cale. Będzie głównie do gier(cs:go, itd.) oraz przeglądania neta i sporadycznych filmów.I tu moje pytanie, który monitor jest lepszy , ich cena jest podobna. Jeśli macie jakieś sugestie to fajnie by było usłyszeć, może jest jeszcze lepszy monitorek do 650 zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq123 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Z tych dwóch to gw2460hm ale z flicker free tylko ;] 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darky71 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 czy mógłby mi ktoś podać sklep internetowy gdzie ten monitorek byłby najtaniej oczywiście z flicker free na allegro jest po 620. I jaki uchwyt na ściane polecacie i do ilu zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gandalf88 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Ja radziłbym ci zastanowić nad tym LGikiem. w grach sprawdza się idealnie, a jakość obrazu jest na wysokim poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darky71 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 fajne jakby się jeszcze pare osób wypowiedziało na temat tych dwóch monitorów :) bo na razie nie wiem co wybrać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...