Macieqqq Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Witam, złożyłem wstępnie taki zestaw (zastosowanie: 1080p, internet): http://www.morele.net/inventory/info/r6vvXw/ 1. Znalazłem taką małą obudowę ITX, może jakieś alternatywy za ~200 zł? 2. Czy g1820 będzie optymalny jeśli chodzi o energooszczędność/wydajność? Czy boxowe chłodzenie będzie ciche (mam box g530 i jest ok)? 3. Zamiast Transcenda 128GB może wziąć Cruciala 120GB? 4. Asrocka może zmienić na MSI H81I? Jest niewiele droższa. 5. Proszę o polecenie jakiegoś cichego/taniego zasilacza, zestaw nie będzie rozbudowywany (używki wchodzą w grę). 6. Może jeszcze jakieś uwagi? Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neforus Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2014 1. Nie posiadam wiedzy na ten temat. 2. Wydajny nie będzie pod względem gier ale do zastosowań typu internet i filmy 1080p oczywiście się nada i nie będzie miał najmniejszych problemów (po zainstalowaniu sterowników) 3. Oczywiście Crucial. 4. Śmieszne jest to że ASRock prawie 30 złotych tańszy jest o wiele lepszy od Msi - lepsza karta dźwiękowa, lepsze wyposażenie, więcej USB. Oczywiście ASRock. 5. Corsair VS 350. 6. Jeżeli byś chciał to można kupić odrobinę droższy g3220, troszkę wydajniejszy ale to już twoja decyzja bo jednak to zawsze jest te 50 złotych a czy się opłaca to też kwestia dyskusyjna. Lecz zawsze lepiej mieć coś lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...