Skocz do zawartości
DarkSoul88

Podkładka Razer Golathius - Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Witam was. Od niecaleho roku jestem posiadaczem takiej wlasnie podkladki i zastanawia mnie jedna rzecz. Czy moge ją zanieść do sklepu na reklamacje? Mianowicie podkladka hmm niszczy siebie i mysze ze tak to ujme. Jest wykonana z materialu i co chwile jak przesuwa sie po niej mysza slychac jak nitki zahaczaja o ranty slizgaczy w myszy przez co w myszy odchodzą slizgacze, a podkladka sie wyciera i tak jakby pruje. Mysz posiadam Razer Orochi 2013, brat ma Razera Nage i na obydowch jest taki sam problem. Szlag mnie trafia z tym bo czesto jest tak ze jak juz mam czas i zagram np w Dote 2 to sa momenty gdy chce ruszyc mysza a akurat slizgacz ma zaczepiona nitke i mysz ciezko przesunac.. Mysz jest nowa, ponieważ stara padła i wymienili mi na nowy model. Sama podkladka kosztowala mnie prawie 100 zl i nie wiem czy taki jej urok czy mam ją reklamowac. Z drugiej strony nigdy nie słyszałem o reklamowaniu podkladki, ale gwarancję 2 letnia w sklepie proline mam. Za wszelką pomoc z góry dzięki.

Wysłano z Galaxy Note 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nigdy prana nie byla. A problem taki wystepuje od samego poczatku jak ją mam. Aktualnie polowa podkladki juz jest totalnie "zmechacona" przez wystające włoski. Moj brat natomiast posiada podkladke steelseries qck i na niej wszystko dziala bez problemu. Coraz bardziej przymierzam sie do zmiany podkladki bo zaraz znowu rozwali mi nowe slizgacze w myszy..

Wysłano z Galaxy Note 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swojego Goliathusa mam zdecydowanie dłużej (kupiona jeszcze na studiach, a jestem już 3 lata po nich) i nie mam ani jednego wystającego włoska, a myszek kilka już po niej jeździło. Prana również nie była.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi