dumpmuzgu Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) IGN – 9,1/10,GameInformer – 9/10,Hardcore Gamer – 4,5/5,Gamespot – 8/10,Destructoid – 8/10,Giant Bomb – 4/5,Joystiq – 4/5. - Hardcore Gamer 90/100- Game Informer 90/100- Polygon 90/100- GamesBeat 86/100- GameStar 84/100- Giant Bomb 80/100- Games Radar 80/100- Joystiq 80/100- GameSpot 80/100- Videogamer 80/100- Eurogamer.de 80/100- Metro 80/100 :-D ale sie uśmiałem. Edytowane 5 Listopada 2014 przez dumpmuzgu 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2014 Sporo kopert widzę :D 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2014 Bezsprzecznie, bo gra jest denna i niczym, nie odbiega od CoD z ostatnich 4-5 lat. Propaganda tej marki jest przerażająca. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2014 Bezsprzecznie, bo gra jest denna i niczym, nie odbiega od CoD z ostatnich 4-5 lat. Propaganda tej marki jest przerażająca. Już widzę -Plusy w recenzji: - Kevin Spacey Minusy w recenzji: - Wszystko co nie jest Kevinem Spacey. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2014 No i właśnie płynne przejście w rozprawianie o dorobku tego, moim zdaniem wyśmienitego, aktora może uratować wątek o CoD nadając mu godziwą objętość :) Mnie korci upodlić temat niewzruszonych kierowców autobusów i innych aut podczas strzelaniny na autobahnie -celowo nie piszę autostradzie, bo mi to "Alarm fur Cobra" przypomina, kultowy film dla....a nie będę złośliwy. Serio mam chęć się popastwić nad grą, której nie widzialem nawet na żywo ale to byłoby małostkowe i nie do końca uczciwe... ....ale wpienia mnie aż takie napędzenie sprzedaży czegoś tak...przeciętnego w sumie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 Możecie mi powiedzieć ile czasu mniej więcej powinno zająć przejście kampani single player? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2014 Pewnie 6~8 h. I cutscenki będziesz znać na pamięć. Co za Idiota to wymyślił Patelnia E975 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Nowe Call of Duty zawsze wzbudza skrajne emocje - jednych zachwyca widowiskowością, innych odpycha oklepaną mechaniką - dlatego niewielu graczy pozostaje wobec niego obojętnym. Liczne kontrowersje powoduje również jakość oprawy wizualnej, której dotychczas zarzucano archaiczność oraz niezdarne wykorzystanie współczesnych technologii, negatywnie wpływających na płynność działania. Czy jedenasta część zatytułowana Advanced Warfare podążyła drogą wytyczoną przez poprzedników? Chyba możemy zdradzić, że grafika faktycznie trochę się poprawiła, jednak pytanie odnośnie wymagań sprzętowych nadal pozostaje otwarte. Dlatego żeby rozwiać wszelkie wątpliwości, przygotowaliśmy obszerne porównanie kart graficznych w Call of Duty: Advanced Warfare. Call of Duty: Advanced Warfare. Test wydajności kart graficznych - PurePC.pl Edytowane 7 Listopada 2014 przez Caleb 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Kiedy drzewa zaczynają gubić pożółknięte liście, pojawiają się pierwsze przymrozki i gwałtownie wzrasta spożycie alkoholi wysokoprocentowych, wówczas Activision rozpoczyna doroczne odcinanie kuponów połączone ze strzyżeniem owiec, inkasując miliony dolarów na kolejnym wcieleniu popularnej pierwszoosobowej strzelaniny. Premiera nowego Call of Duty została niemalże wpisana w naturalne symptomy nadciągającej zimy, której towarzyszy gigantyczna medialna wrzawa i ekscytacja gawiedzi. Szczerze powiedziawszy nie rozumiem tego fenomenu, zwłaszcza iż ostatnimi dobrymi odsłonami Call of Duty były Modern Warfare i Black Ops - pozostałe tylko nieznacznie modyfikowały oryginalne pomysły. Advanced Warfare miało oczywiście przynieść wyczekiwany powiew świeżości, ale chyba wszyscy doskonale wiedzieliśmy, jak będzie wyglądał finalny produkt... Call of Duty: Advanced Warfare. Recenzja pisana na trzeźwo (niestety) - PurePC.pl Edytowane 11 Listopada 2014 przez Caleb 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 Jedna z niewielu rzetelnych recenzji tej psudo gry dla gimbusów. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 Tak właśnie zauważyłem po komentarzach na portalu i fecebooku, które jakoś nie oddają hurra optymizmu większości recenzentów, rozpływających się nad CoD: AW jaki to ósmy cud świata. Widać jest autocenzura, duża kasa od wydawcy albo wyjątkowo wyrozumiali dziennikarze. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 Ostatnio jest taki trend że ten kto daje wyższą ocenę i bardziej zachwala - zdobywa większe grono czytelników. Czyli automatycznie przynosi większe zyski.... A jak napiszesz kilka negatywów to nikt tego nie czyta bo przecież wszyscy chwalą a ty nie - więc na pewno jesteś w błędzie :) Poza tym to się ładnie zgrywa - super wypasiona reklama + pozytywne opinie portalów potwierdzające ściemę z reklamy. I produkt się sprzedaje - a po tygodniu ląduje w koszu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 Pismaki już tak mają. Może ktoś im chlapnął, a może nie. Obojętnie jaką by reckę nie dali to i tak gra ma stałych odbiorców i sprzeda się w milionach egzemplarzy. Są słabi, ale reklamy to potrafią robć i nakręcać hype. Smutne.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Speed Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 Nie wiem, czy mogę w tym dziale o tym pisać, ale czy to możliwe że na i5 4670k, r9 290, 8gb ram ddr3, gra na full detalach przy rozdzielczości 1680-1050, mam 15kl/s ? Trochę zszokowany jestem patrząc na test z portalu purepc, a tym co u siebie zobaczyłem ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 Niemożliwe. No chyba że nie odpaliłeś AW w trybie pełnoekranowym-okienkowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Speed Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Mam screeny z gry i mojej konfiguracji, jednak możliwe : http://www60.zippyshare.com/v/14251246/file.htmlhttp://www60.zippyshare.com/v/29672482/file.htmlhttp://www60.zippyshare.com/v/59518852/file.htmlhttp://www60.zippyshare.com/v/3612319/file.htmlhttp://www60.zippyshare.com/v/55661935/file.html Z testu na portalu zupełnie co innego wynika gra powinna bez problemu działać, na tej karcie, a tu [gluteus maximus]. Edytowane 13 Listopada 2014 przez Mati Speed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) Chłopie SSAA x16 zabije nawet GTX 980 SLI :D Wyłącz to w cholerę, ewentualnie daj x2. Na portalu własnie tak było testowane. Nic dziwnego, że wydajność poleciała na pysk. Edytowane 14 Listopada 2014 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Speed Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2014 (edytowane) Chłopie SSAA x16 zabije nawet GTX 980 SLI :D Wyłącz to w cholerę, ewentualnie daj x2. Na portalu własnie tak było testowane. Nic dziwnego, że wydajność poleciała na pysk.Czyli tylko SSAA, zmniejszyć na 2x, okej. :D Będę w domu to to sprawdzę napewno. Muszę sobie poczytać co to SSAA tak naprawdę daje, że tyle zasobów pożera. Resztę ustawień mam dobrze ustawioną? Edytowane 14 Listopada 2014 przez Mati Speed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2014 To jest prowokacja czy Ty tak na serio? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Speed Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2014 Jaka prowokacja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechotnik Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2014 SSAA = uberpróbkowanie aka supersampling. Wyłącz koniecznie to <span style='color: red;'>[ciach!]</span>o - najgorsza metoda AA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2014 Może kolega nie jest zorientowany w tych nazwach itp. Kiedyś było AA, AF i transparentne AA i luz. ;) Teraz napaćkane 15 metod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2014 SSAA = uberpróbkowanie aka supersampling. Wyłącz koniecznie to [ciach!]o - najgorsza metoda AA. Nie najgorsza tylko najlepsza, wygładza wszystko i nie ma większych problemów z implementacją dlatego powraca do łask. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AqUA24 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2014 Witam! Z góry przepraszam, jeżeli nie ten dział, ale coś mnie strzela. Nie mogę znaleźć żadnego serwera w codzie advanced wartafe, próbowałem wszystkiego. Inni mają po 40 serwerów na każym trybie gry, u mnie raz na godzine znajdzie 1 na tdm. Od rana udało mi się zagrać RAZ i wywaliło mnie w połowie. Wyłączałem antywirusa, robiłem reinstal, NAT otwarty, firewall tez wylaczalem i nic. Spójność plików też. Proszę o pomoc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giraffex Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2014 Grał ktoś z was w COD z parametrami niższymi niż wymagane. Wiem że rok temu przesadzili, a działało na niższych. Nie wiem czy warunkiem do gry jest zakup nowego sprzetu czy też pujdzie na niższych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 Nie wiem czy pÓjdzie na niższych. Inna sprawa że gra nie jest warta zmiany sprzętu IMO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giraffex Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2014 Sprzęt wymienić i tak muszę. Jednak nie ma sensu kupywać najpierw gry, która nie zadziała. Za to chcę COD dostałem minusa? Ostro 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2014 Może za lekko nieskładną wypowiedź, albo ortogrtafię ;) W każdym razie Ghost miał straszne wymagania i moja leciwa HD6850 ledwo dawała radę na średnich, z tą odsłoną jest lepiej pod względem technicznym. Kumpel dał mi konto żebym sobie popykał i zaspokoił ciekawość i jest luzik na wyższych, ale może przez to, że mam dobrego procka, ramu sporo a od grafy gra aż tyle nie wymaga. Więc jak Ci Ghost chodził to i AW powinien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giraffex Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2014 Dzieki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Darmowy mulit na weekend, tylko 36 ,5 Gb trzeba ściągnąć :D, darowałem se. Edytowane 12 Grudnia 2014 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...