SzczYpior_n1 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2014 Na Originie są bardziej myślący jednak. Było np. na Titanfalla 48h gry i czas liczył się od pierwszego uruchomienia, a tutaj ktoś z wolnym netem będzie ściągał grę cały free weekend... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loger1234 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2014 Witam.Mam nadzieję,że post nie zostanie usunięty.Piszę,ponieważ mam problem z włączeniem,CoD'a AW MP.Kampania mi działa lecz gdy włączę Multi wyskakuje ten błąd: http://scr.hu/36cx/r171i.Z góry dziękuje za pomoc. Ps.Robiłem spójność plików oraz reinstalacje całego coda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Jeśli ktoś ma problemy z teksturami, że wyglądają jak z "2000 roku" czyli parszywie nieostre niech w opcjach cieniowania wyłączy dwie opcje: pam. podręczną ośw. mapy cieni i pam. podręczną pkt mapy cieni. Można też ustawić rozdzielczość mapowania cieni na normal a te dwie pozostałe na wł. ale tekstury doczytują się wolniej w każdym bądź razie u mnie. Po tym zabiegu tekstury są ostre jak żyletka :-) Z tego co czytałem na forum to ludzie ustawiali tekstury na niższe a to nic nie dawało :-( zresztą ja też na początku. Reszta może być na extra :-) no może poza opcje antyaliasyngu. Ja ustawiłem rozdzielczość na 4K czyli 3840x2160 i jest miodzio :-), AA mam wyl. Edytowane 9 Stycznia 2015 przez mmmaaarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memento Mori 1997 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2015 mam problem z łączeniem się online do coda, cały czas mi wyskakuje że usługa jest niedostepna i żeby spróbować później Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...