Skocz do zawartości
conan

Mastersi podkręcania oceńcie!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś może coś powiedzieć na temat athlona 1700XP o serii AXDA1700DUT3C JIUHB0313 SPMW i ile można z niego wycisnąć??

Ja osobiście stabilnie osiągnąłem 2100MHz.

Oczekuję z niecirpliwością. 8O 8O 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wyjde bo pamięci NONAME  :cry: Pewnie musiałbym jeszcze dobre radiatory i wentyle pozakładać na SB i NB bo strasznie się grzeją 

PS Przy 191 komp wstaje na tych pamięciach  8)

Eeeee tam Kucyk :twisted: ja mam NO NAME 266 7,5 ns wykręcone full stabilnie na 333 a na 400 windows chodzi 30 min!!!!! to jest dopiero jazda :twisted:

PS. pavełek = PaBlO (NV i Tech)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrz podpis - trzyma mnie temperatura bo bym jeszcze podrzucił do pie..yyy proca  :lol:

ale Ty masz DLT :P a On DUT :P

ja mam 1,7 DUT3C 0302 WMPW

jechalem juz na 2200 mhjz, ale na 1,89 v to troche zaduzo na 1,75 idzie do 1133

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrz podpis - trzyma mnie temperatura bo bym jeszcze podrzucił do pie..yyy proca  :lol:

Mam takiego samego co ty i zobacz podpis. Puszczalem go na 2300MHz ale plyta mi sie wywalila. A teraz juz narazie nie krece. Acha napiecie 1.8V

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam takiego samego co ty i zobacz podpis. Puszczalem go na 2300MHz ale plyta mi sie wywalila. A teraz juz narazie nie krece. Acha napiecie 1.8V

To jak myslisz :), moj wiecej moze nieisc z powodu mojego Codegena 300W ? :P 5v nigdy niespada ponizej 4,820 V vcore na stałym poziomie 3.3 to czasem 3,190 :| ale tak przewaznei to 3,210

Od jakeigos czasu mnei to dreczy, a nieche zakaldac nowego tematu, a kasy tez neima zeby wydac ze 150 zeta na nowy zasilacz jak to moglo by nic niedac... :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem DEERa 400W za 120 zeta i 3,3v = 3,33v; 5v = 5.01 V... Oczywiście przy podkręconym kompie - czyt. podpis  8)

No to widze kucyk że ładnie wykręciłeś tego proca :D z tego co pamietam to KT3 Ultra nie ma dzielnika 1/5 jakos podejrzanie mi to wyglada :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to widze kucyk że ładnie wykręciłeś tego proca :D z tego co pamietam to KT3 Ultra nie ma dzielnika 1/5 jakos podejrzanie mi to wyglada :lol:

Podejrzanie... hmm... to zobacz na link do 3dmarka, tam masz dowód...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś może coś powiedzieć na temat athlona 1700XP o serii AXDA1700DUT3C JIUHB0313 SPMW i ile można z niego wycisnąć??

Ja osobiście stabilnie osiągnąłem 2100MHz.

Oczekuję z niecirpliwością. 8O  8O  8O

Ja swojego DLT3C wykręciłem prawie na 2,2 GHz ale mam na maxa ciach!owe pamieci bo moze bym cos wiecej ukręcił :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słyszałem że mozna wykręcić z takiego nawet 2,400 MHz!. Miałem takiego od pewnej osoby z allegro. On dawał gwarancję 2400MHz , ale testowal 2200(jak wobec tego mógł dac gwarancję na 2400MHz?)Był dokładnie z takiej samej serii. Ale u mnie chodził tylko niecałe 2200MHz wiec go reklamowalem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...