diolek Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 moge miec taka kierownica jak na tej aukcji http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14363326 moge miec taka sama za 80-100zl, oplaca sie brac? wogole to jesce niejezdzilem na kierownicy , a mam teraz colina 3 i , toca 2 i bym chetnie poszalal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Tak to jest dobre kółko, mam takie tyle że czerwone i z wibracjami z ręką na sercu mogę ci polecić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 moge miec taka kierownica jak na tej aukcji http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14363326 moge miec taka sama za 80-100zl, oplaca sie brac? wogole to jesce niejezdzilem na kierownicy , a mam teraz colina 3 i , toca 2 i bym chetnie poszalal :) Mój brat ma takiego w domu. Całkiem przyjemnie się na nim jeździ. Dla mnei niewielką wadą są biegi "jak w formule"ale łatwo się do tego przyzwyczaić. Dodam jeszcze że na kierownicy się świetnie gra w ..... NHL!!! - to nie żart. A można jak się nie mylę w niektórych miejscach nawet taniej niż za 80 pln kupić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_P Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 To dobre kółko, jesli nie zostało przez miesiac zajeżdzone to brałbym. Nie ma Force Feedback, ale to spokojnie da sie przeżyć. Jeździłem na Trust z FF.. po 10 minutach ręce bolaly jak diabli :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_macieq Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 jestem szczensliwym posiadaczem kułka i widziałem i jeżdziłem u kolegi na tym jest git mozna polecić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...