Patrol Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 mam pytanie odnosnie takiego zestawu: http://www.4max.com.pl/produkt.asp?g=86&gg=20&id=121 chcialbym sie dowiedziec jaki jest najlpeszy sposob montazu zeby bylo to w miare trwale i wygladalo estetycznie. chodzi mi glownie o montaz szyby i tej uszczelki w wycietym juz otworze. na forum polecane sa drozsze uszczelki wiec wole sie upewnic przed rozpoczeciem roboty czy typ U + klej to dobre polaczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=184...szczelka%204max Topic o tej uszczelce juz był :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 czytalem to juz wczesniej ale watpliwosci nadal sa :P i jesli dobrze zrozumialem to: 1) moge zapodac klej miedzy szybe a blache - to odpada 2) nakladam uszczelke na szybe i klejem lacze uszczelke z blacha czy tez na odwrot - tzn uszczelke nakladam na blache a potem np. od wewn. strony przyklejam do uszczelki szybe? moze teraz ktos mnie oswieci bo nie mam pojecia jakie ten klej ma mozliwosci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Wariant 2b :) Cos takiego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 dzieki wielkie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 dzieki wielkie :)No problem, pokaż kiedyś co tam płodzisz :P Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...