Skocz do zawartości
Doh

firefox, zmiana wygladu

Rekomendowane odpowiedzi

Tak więc, zaktualizował mi się firefox do najnowszej wersji i co mnie doprowadza do szału to że wszystkie przyciski pozmieniały swoją pozycje i nie moge ich poprzestawiać tak jak były wcześniej, próbowałem się przyzwyczaić przez kilka dni ale po prostu mnie to tak irytuje że mam ochote waląć w ryj człowiekowi odpowiedzialnemu za te zmiany...

Głównie chodzi mi o refresh button, do tej pory miałem go po lewej stronie, mniej więcej gdzie aktualnie jest poprzednia/następna strona, jednak teraz ten przycisk jest przyklejony do paska adresu...

Czy jest jakiś dodatek, albo jakaś ukryta magiczna opcja dzięki której będę mógł dostosować wygląd do swoich potrzeb?

Edytowane przez Doh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/classicthemerestorer/

Jeżeli po zastosowaniu tego dodatku nadal nie odpowiada Ci nowy interfejs Firefoxa, pozostaje Firefox ESR, w którym Australis pojawi się za kilka miesięcy, a w dalszej perspektywie chociażby Pale Moon.

@Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Bogvel

https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/classicthemerestorer/

Jeżeli po zastosowaniu tego dodatku nadal nie odpowiada Ci nowy interfejs Firefoxa, pozostaje Firefox ESR, w którym Australis pojawi się za kilka miesięcy, a w dalszej perspektywie chociażby Pale Moon.

@Tapatalk

Jest jeszcze dostosowanie Firefoxa29 do własnych wygód i potrzeb. Są małe dodatki, ktorymi bardzo dużo można pozmieniać.

Configuration Mania

Tab Mix Plus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi